Opšta masaža u salonima ljepote u Podgorici (3)

Kozmetički salon MM studio relax Podgorica

MM studio relaxnovo!

13. jula bb, Podgorica | Kozmetički salon
Danas radi do 19:00. Sjutra radi 11:00 - 19:00.
Masaža nogu - 30 min
15
Mokra hidžama
30
Sve usluge...
Salon by Mia Podgorica

Salon by Mia

Avda Međedovića BB (stari aerodrom, iza Tehnomaxa), Podgorica
Fantastično10.0(7)
Danas radi do 21:00. Sjutra radi 10:00 - 21:00.
Suva hidžama
15
Mix masaža - terapeutska / medicinska / relax / suva hidžama
25
Kiropraktika
30
Sve usluge...
Kozmetički salon Marina Beauty Studio Podgorica

Marina Beauty Studio

13 Jula 21, Podgorica | Kozmetički salon
Fantastično9.0(7)
Danas radi do 20:00. Sjutra radi 08:00 - 20:00.
Maderoterapija - ruke
10
Maderoterapija - stomak
10
Sve usluge...

Izlistajte svoj salonNajbolji saloni za Masaža (Opšta masaža) u Podgorici

Treba Vam masaža (opšta masaža) u Podgorici i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet masaža (opšta masaža). Pronađite salone, uporedite cijene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za masaža (opšta masaža) u Podgorici na najlakši način. Ako tražite najbolje cijene, svakako provjerite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 3 dostupnih salona.
Ponuda usluga za masaža (opšta masaža) u Podgorici na SrediMe je trenutno u rangu cijena od 10 EUR do 30 EUR, sa prosječnom cijenom od 19,29 EUR. Svakako, različiti saloni nude uslugu masaža (opšta masaža) sa raznim opcijama i nivoima usluge koji su uključeni u cijenu.

Opšta masaža

Većina klijenata na masažu odlazi zbog relaksacije, ali ima i puno onih koji akcenat stavljaju na terapeutska svojstva masaže.Opšta masaža je osnovna masaža koju još nazivaju i relaks ili relaksirajuća. Zapravo opšta masaža je vrsta relaks masaže koja se obavlja na cijelom tijelu. Relaks masaža može biti opšta ili parcijalna. Parcijalna se izvodi samo na određenom dijelu tijela. Ako ste neodlučni i ne znate koju masažu da izaberete, najbolje je da se odlučite za opštu masažu. Ova masaža vam na prvom mjestu nudi relaksaciju i svaki trenutak ove masaže je usmjeren u tom pravcu. Od onog kada uđete u salon za masažu i smeštanja na sto, pa sve do izlaska i produženog dejstva efekata masaže.Terapija masažomOpšta relaks masaža ne samo da opušta vaše tijelo, već izuzetno uspješno cilja mišiće i napete tačke sa kojima možete imati problema.Terapija relaks masažom popravlja vašu cirkulaciju, što omogućava bolji protok kiseonika kroz vaše tijelo. Uz bolji protok kiseonika hranljive materije lakše dospijevaju i do mišićnih ćelija, a toksične materije koje uzrokuju nadutost i neprijatan osećaj bivaju izbačene. Svi ovi cirkularni efekti mogu imati značajan učinak i kod nekih upalnih stanja k... Vidi sve