Besplatna aplikacija za salone + reklama koja stvarno dovodi klijente

Pridružite se besplatno najvećem online servisu za reklamiranje i zakazivanje salona ljepote i estetskih klinika. Otvorite vrata svog biznisa hiljadama zadovoljnih klijenata i unaprijedite poslovanje!

Prijavite svoj salon

Sa SrediMe kao partnerom, Vaš salon se može fokusirati na ono što radi najbolje - vrhunsko sređivanje klijenata. Mi ćemo se pobrinuti za mnoge druge stvari!

SrediMe je napravljen da poboljša način kako se pronalaze i zakazuju saloni ljepote, estetske klinike i SPA centri. Pokrenut krajem 2016. godine, od strane osnivača jednog od najvećih regionalnih online servisa Donesi.com, SrediMe je fokusiran na digitalizaciju u oblasti usluga ljepote sa ciljem da se na bolji način povežu korisnici i saloni na zadovoljstvo obje strane. Kao potpuno novi kanal prodaje, salonima olakšavamo nalaženje klijenata, a korisnicima omogućavamo lako i efikasno nalaženje dobrih salona i zakazivanje slobodnih termina u njima.

Budite vidljiviji

SrediMe je najveća regionalna platforma za usluge ljepote sa desetinama hiljada redovnih korisnika - ponudite im svoje usluge besplatno!

Otkrijte više...

Nađite nove klijente

Zadobijte nove klijente i primajte zakazivanja 24 sata dnevno, čak i kada ne radite, bez trošenja vremena na pozive.

Otkrijte više...

Zadržite klijente

Iznenadite svoje klijente modernim alatima za zakazivanje, podsjetnicima i zapamćenim napomenama za svakog klijenta.

Otkrijte više...

Budite organizovani

Uštedite svoje dragocjeno vrijeme i vrijeme svojih zaposlenih automatizacijom prvoklasnim besplatnim alatima. Preuzmite kontrolu nad svojim biznisom.

Otkrijte više...

Pametno rješenje za sve vrste salona ljepote i SPA centre

✔ Frizerski salon

✔ Kozmetički salon

✔ Berbernica/Brijačnica

✔ Masažni studio

✔ Make-Up studio

✔ Nail bar

✔ Estetski centar

✔ Estetska klinika

✔ Laserski centar

✔ Studio ljepote

✔ Dermatološka klinika

✔ SPA centar

Mediji o SrediMe

Cosmopolitan magazine
Posjetite SrediMe online, besplatni servis za zakazivanje tretmana u kozmetičkim salonima i odaberite tretmane koji će vam pomoći da se na brzaka vratite u top formu.
Elle magazine
Sve tretmane možete vrlo jednostavno i bez muke zakazati na SrediMe i na taj način pojednostaviti i ubrzati svoju pripremu za posebnu priliku.
Men's health
Ako ste još uvek neodlučni pogledajte ponudu kozmetičkih salona na SrediMe i zakažite svoj najdraži izabrani tretman za put do glatke i nježne kože!

Efikasna marketinška, prodajna i softverska rješenja za rast Vašeg salona, klinike ili estetskog centra

BUDITE VIDLJIVI

Neka svi vide koliko ste posebni

Hiljade korisnika Interneta traga za svojim novim omiljenim salonom na SrediMe. Neka im to postane baš Vaš salon.

Kako da reklamiram salon?
NAĐITE NOVE KLIJENTE

Dobijajte nove klijente i kada ne radite

Ne gubite klijente jer trenutno ne radite ili ne možete da razgovarate telefonom. Neka se Vaš kalendar zakazivanja puni novim klijentima 24/7 potpuno automatski.

Kako do više zakazivanja?
ZADRŽITE KLIJENTE

Tehnologija koja pomaže zadovoljstvu klijenata

Sa SrediMe dobijate vrhunske alate koji će Vam pomoći da se lojalni klijenti iznova vraćaju u Vaš salon.

Kako da zadržim klijente?
BUDITE ORGANIZOVANI

Manje dosadnih poslova, više vremena za ono što volite

Sa mnogo manje truda kontrolišite rad svog salona, sa bilo kog mjesta i u bilo koje vrijeme, a dobijeno vrijeme iskoristite za ono što je stvarno bitno.

Preuzmite kontrolu

Više od 900 zadovoljnih partnerskih salona

SrediMe radi samo sa registrovanim i provjereno dobrim salonima ljepote i estetskim centrima, širom regije. Rezultat toga je da imamo i zadovoljne partnere i zadovoljne korisnike koji su salonima u prosjeku dali ocjenu 9.6 od 10.

100.000+ zadovoljnih korisnika

SrediMe korisnici su pretežno mladi i srednjih godina, 80% korisnika su ženskog pola, sa nadprosječnim prihodima, iz naše zemlje, regije, ali i iz inostranstva, otvoreni za nove tehnologije i nove vrste tretmana ljepote, a fokus stavljaju na kvalitet usluge i udobnost, prije nego na cijene.

Odgovori na najčešće postavljana pitanja

 • Kako da se postavim svoj salon ili kliniku na SrediMe?
  Procedura je vrlo jednostavna i brza. Dovoljno je da popunite Prijavu partnera i kontaktiraćemo Vas kako bismo što prije postavili Vaš salon na SrediMe.
 • U kojim gradovima je SrediMe dostupan?
  SrediMe radi u većim gradovima Crne Gore i regije. Ukoliko još uvijek ne radimo u Vašem gradu, prijavite se i možemo da otvorimo servis i za vaš grad.
 • Da li moj salon mora da bude registrovan?
  Da, radimo samo sa registrovanim salonima..
 • Koliko kоšta pristupanje SrediMe servisu?
  Pristupanje je besplatno, ne postoje nikakvi troškovi.
 • Da li moramo sami da unosimo cjenovnik i ažuriramo cijene?
  Ne, naša korisnička podrška to može uraditi besplatno za Vas. Naravno, ukoliko to želite možete i samostalno da ažurirate cjenovnik i sve podatke o svom salonu.
 • Kako SrediMe naplaćuje usluge?
  Pristupanje, softver, unos podataka, ažuriranje i konsalting uopšte ne naplaćujemo. Plaća se samo provizija za dovođenje klijenata preko SrediMe platforme i to ili fiksno ili procentualno, zavisno od tarifnog paketa koji izaberete. Pogledajte cjenovnik za detalje.
 • Da li postoji ugovorna obaveza?
  Ne, SrediMe je uvjeren u efikasnost i vrijednost za partnere, tako da ne postoji bilo kakvo uslovljavanje - ukoliko Vam se ne sviđa možete bilo kada da prekinete saradnju.
 • Da li postoje mjesečne fiksne obaveze?
  Ne ukoliko izaberete naše standardne tarifne pakete koji se tarifiraju samo kao procenat od realizovanih zakazivanja..
 • Koliko se plaća korišćenje salonskog softvera?
  Za razliku od drugih softverskih rješenja na tržištu, naš softver je besplatan.Detaljnije o Buker aplikaciji.
 • Da li postoje ograničenja u broju zaposlenih ili broju zakazivanja?
  Ne, SrediMe radi bez takvih ograničenja..
 • Da li podržavate zakazivanja na Facebooku, Instagramu i na sajtu mog salona?
  Da, i to besplatno! SrediMe zakazivanja možete integrisati u svoju Facebook stranu, Instagram profil ili na svoj sajt i tako dobijena zakazivanja se ne naplaćuju. Ukoliko nemate sajt, stranica za zakazivanje koju će Vam SrediMe napraviti može da služi i kao sajt!
 • Da li nudite SMS napomene korisnicima prije termina?
  Da, nudimo email i SMS podsjetnike korisnicima prije zakazanog termina. Napomene su besplatne za sva SrediMe zakazivanja. Za zakazivanja Vaših direktnih klijenata su besplatni email podsjetnici, dok se SMS za takva zakazivanja naplaćuju minimalno, u skladu sa Cjenovnikom.
 • U salonu koristimo drugi softver, da li možemo da radimo i sa SrediMe?
  Da, naravno. Ukoliko ne koristite SrediMe softver kao osnovni alat za zakazivanje, možete ili povremeno osvježiti svoje termine na SrediMe ili podesiti automatsko ažuriranje slobodnih termina preko standardnih opcija izvoza kalendara, ukoliko to Vaš postojeći softver podržava.
 • U salonu ne koristimo nikakav sofver, samo svesku. Da li možemo da radimo sa SrediMe?
  Da, naravno. Ukoliko još uvijek niste spremni da digitalizujete svoje poslovanje, SrediMe ima i jednostavnija rješenja za ažuriranje slobodnih termina koja ne zahtijevaju da mijenjate svoj postojeći način rada.