Muški frizeri u salonima ljepote u Budvi (3)

Kozmetički salon Simiz Budva

Simiz

Lastva Grbaljska bb, Budva | Kozmetički salon
Danas radi do 20:00. Sjutra radi 08:00 - 20:00.
Fazoniranje brade
3
Sve usluge...
Frizersko kozmetički salon Kiki Budva

Kiki

Mainski put bb, Budva | Frizersko kozmetički salon
Danas radi do 21:00. Sjutra radi 08:00 - 21:00.
Skidanje i oblikovanje brade
2,50
Muško šišanje
8
Sve usluge...
Kozmetički salon ⁨Square Beauty Centar⁩ Budva

⁨Square Beauty Centar⁩

Jadranski put bb, Budva | Kozmetički salon
Danas radi do 21:00. Sjutra radi 09:00 - 21:00. Prima platne kartice.
Oblikovanje brade
10
Sve usluge...

Izlistajte svoj salonNajbolji saloni za Muški frizeri u Budvi

Treba Vam muški frizeri u Budvi i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet muški frizeri. Pronađite salone, uporedite cijene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za muški frizeri u Budvi na najlakši način. Ako tražite najbolje cijene, svakako provjerite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 3 dostupnih salona.
Ponuda usluga za muški frizeri u Budvi na SrediMe je trenutno u rangu cijena od 2,50 EUR do 10 EUR, sa prosječnom cijenom od 5,88 EUR. Svakako, različiti saloni nude uslugu muški frizeri sa raznim opcijama i nivoima usluge koji su uključeni u cijenu.

Muški frizeri

Koja je razlika između zakazivanja termina kod frizera i zakazivanja termina kod berberina? Da li je uopšte važno kada je u pitanju njega muškaraca? Obično su razlika između berbernica i salona bili profesionalci koji stoje iza stolice. Kada je reč o pravom izboru ko će biti najbolja opcija za šišanje kose, mnogi faktori se uzimaju u obzir, kako bi odabrali salon za muškarce ili berbera.Berbernica/brijačnica je mjesto koje muškarci posjećuju kako bi ih berberin obrijao ili ošišao. To je tradicionalan zanat za njegu muškaraca, dizajniran za sve, od šišanja do uređivanja brade i brkova - mjesto za prave muškarce. Tipična berbernica nudi različita rješenja za njegu različitih klijenata, uključujući i održavanje brade, masažu glave, pa čak i masažu ramena. To je mjesto gdje se muškarci mogu okupljati, smijati, razgovarati o svemu, od sporta do politike do najnovijih vijesti. U novije vrijeme, termini se češće zakazuju pa je vrijeme čekanja / razgovora u salonu kraće, ali ostale stvari su prilično tradicionalno iste već dugo.Tipično, berberi su obučeni za šišanje kraćih tradicionalnih frizura makazama ili mašinicom, dok su frizeri ili stilisti salona obučeni za šišanje dužih, pu... Vidi sve

Popularne usluge