Kontrolišite rad svog salona efikasnije

Organizujte i pratite posao sa bilo kog mjesta i u bilo koje vrijeme, a dobijeno vrijeme iskoristite za ono što je stvarno bitno.

Organizacija

Moćan softver za salone koji nije komplikovan

Upravljajte svojim salonom sa jednog mjesta, u bilo koje vrijeme. Pregledajte sve termine, angažovanost radnika, zaradu i mnoštvo izvještaja

Ne samo u salonu

Pratite rad svog salona i kada ste van salona, na računaru ili putem mobilnog telefona.

Pregledan kalendar

SrediMe Buker softver nudi izuzetno pregledan kalendar zakazanih termina, na dnevnom, višednevnom, sedmičnom i mjesečnom nivou, za cijeli salon i za svakog zaposlenog posebno. Nađite slobodne termine u trenu, dovoljan je kratak pogled na kalendar.

Neograničen broj zaposlenih

Za razliku od većine inostranih rješenja, mi ne želimo da ograničavamo broj zaposlenih koje softver podržava, želimo da pratimo rast Vašeg poslovanja i zajedno se radujemo tome. Sa SrediMe Buker softverom ćete dobiti kompletnu kontrolu nad privilegijama zaposlenih, ko čemu može da pristupi, ko kada radi i po želji ko je koliko zaradio ukoliko praktikujete procentualno dijeljenje zarade.

Pratite napredak salona

Uz pomoć izvještaja koje SrediMe Buker ima uvijek spremne za Vas, uočite napredak biznisa, trendove, ali i eventualne probleme na vrijeme. Uporijedite efikasnost svojih zaposlenih, otkrijte najpopularnije usluge, usluge sa najvećom zaradom itd.

Postanite partner

Još SrediMe rješenja za partnere

BUDITE VIDLJIVI

Neka svi vide koliko ste posebni

Hiljade korisnika Interneta traga za svojim novim omiljenim salonom na SrediMe. Neka im to postane baš Vaš salon.

Kako da reklamiram salon?
NAĐITE NOVE KLIJENTE

Dobijajte nove klijente i kada ne radite

Ne gubite klijente jer trenutno ne radite ili ne možete da razgovarate telefonom. Neka se Vaš kalendar zakazivanja puni novim klijentima 24/7 potpuno automatski.

Kako do više zakazivanja?
ZADRŽITE KLIJENTE

Tehnologija koja pomaže zadovoljstvu klijenata

Sa SrediMe dobijate vrhunske alate koji će Vam pomoći da se lojalni klijenti iznova vraćaju u Vaš salon.

Kako da zadržim klijente?