Blajhanje kose u frizerskim salonima (9)

Ukoliko želite da posvjetlite kosu u što kraćem roku, blajhanje kose je prava stvar za Vas! Najsavremeniji preparati renomiranih proizvođača posvjetliće Vašu kosu brzo i efikasno, štiteći kvalitet kose.

Top 20 salona u cijeloj Crnoj Gori
na osnovu popularnosti i ocjena na SrediMe, ažurnosti slobodnih termina i zadovoljstva klijenata

Frizersko kozmetički salon Body Shape "Nova ženska priča" Podgorica

Body Shape "Nova ženska priča"

Vasa Raičkovića 11, Podgorica | Frizersko kozmetički salon
Fantastično10.0(3)
Instant zakazivanje. Danas radi 08:00 - 21:00. Sjutra radi 08:00 - 21:00.
Blajhanje - kosa srednje dužine
45
Blajhanje - duga kosa
55
Blajhanje - ekstra duga kosa
75
Sve usluge...
Kozmetički salon Magnolia Podgorica

Magnolia

Zabjelska vektra 27, Podgorica | Kozmetički salon
Danas radi 09:00 - 21:00. Sutra ne radi.
Blajhanje cijele dužine + farbanje - kratka kosa
35
Blajhanje cijele dužine + farbanje - duga kosa
50
Sve usluge...
Frizersko kozmetički salon Beauty Room S Podgorica

Beauty Room S

Svetozara Markovića 34, Podgorica | Frizersko kozmetički salon
Fantastično10.0(18)
Posljednji put zakazan juče. Danas radi 09:00 - 20:00. Sjutra radi 09:00 - 20:00.
Skidanje boje - kratka kosa
15
Skidanje boje - kosa srednje dužine
20
Skidanje boje - duga kosa
30
Sve usluge...
Frizerski salon Studio D Delta City Podgorica

Studio D Delta City

Cetinjski Put bb, lokal 112, Podgorica | Frizerski salon
Danas radi 09:00 - 22:00. Sjutra radi 09:00 - 22:00. Prima platne kartice.
Blajhanje cijele dužine - kratka kosa
30
Blajhanje cijele dužine - kosa srednje dužine
50
Blajhanje cijele dužine - duga kosa
60
Sve usluge...
Frizerski salon Allora Podgorica

Allora

Hercegovačka 59, Podgorica | Frizerski salon
Fantastično10.0(5)
Danas radi 08:00 - 20:00. Sutra ne radi.
Blajhanje izrastka
12
Sve usluge...
Frizerski salon Modni studio Zoran Podgorica

Modni studio Zoran

Njegoševa 29, Podgorica | Frizerski salon
Fantastično9.9(8)
Danas radi 08:00 - 20:00. Sutra ne radi.
Blajhanje cijele dužine - kratka kosa
30
Blajhanje cijele dužine - kosa srednje dužine
50
Blajhanje cijele - duga kosa
60
Sve usluge...
Frizerski salon Elite Studio Zoran Podgorica

Elite Studio Zoran

Karađorđeva 2 , Podgorica | Frizerski salon
Danas radi 08:00 - 20:00. Sutra ne radi. Prima platne kartice.
Skidanje boje - kratka kosa
50
Skidanje boje - kosa srednje dužine
65
Skidanje boje - duga kosa
80
Sve usluge...
Frizersko-kozmetički salon Sofiamed Bar

Sofiamed

Bulevar 24 novembra f13, Bar | Frizersko-kozmetički salon
Fantastično9.8(1)
Sutra ne radi. Prima platne kartice.
Sombre - duga srednje gusta kosa
80
Sve usluge...
Frizersko kozmetički salon Jelena Podgorica

Jelena

Bulevar Džordža Vašingtona 2-84, Podgorica | Frizersko kozmetički salon
Fantastično10.0(2)
Danas radi 08:00 - 20:00. Sutra ne radi. Prima platne kartice.
Blajhanje cijele dužine - kratka kosa
30
Blajhanje cijele dužine - kosa srednje dužine
50
Blajhanje cijele dužine - duga kosa
60
Sve usluge...

Izlistajte svoj salonBlajhanje kose - Sve što treba da znate

Blajhanje kose

Blajhanje kose

Ukoliko želite da posvjetlite kosu u što kraćem roku, blajhanje kose je prava stvar za Vas! Najsavremeniji preparati renomiranih proizvođača posvjetleće Vašu kosu brzo i efikasno, štiteći kvalitet vaše kose.

Postanite plavuša – u tren oka

Plava je jedna od najpopularnijih boja kose među ženama. Ako vam majka priroda nije podarila zlatne pramenove kakve želite, ne morate očajavati. Zahvaljujući kvalitetnim preparatima naprednih formula koje se danas koriste u frizerskim salonima, moguće je posvijetliti čak i veoma tamnu kosu, bez bojazni da ćete je jako oštetiti.

Kako blanš deluje na kosu?

Ukoliko je prirodna boja vaše kose svijetlosmeđa ili srednje plava, jednim tretmanom blajhanja ju je moguće posvijetliti i do osam nijansi, dok je za veoma tamnu kosu, poput tamnosmeđe i crne, jednim tretmanom moguće posvijetliti kosu za tri nijanse, i to bez neželjenog crvenog pigmenta. Preparati koji se koriste u ovom tretmanu u prvoj fazi otvaraju spoljašnji sloj vlasi kako bi je učinili propustljivom i kako bi vodonik peroksid mogao da prodre duboko u vlas i postojeće pigmente učini bezbojnim, hemijskim procesom oksidacije. Preparati mogu sadržati različite količine vodonik peroksida, zbog čega i stepen svijetljenja može varirati.

Kako izgleda postupak blajhanja?

Ukoliko imate jako tamnu kosu, ne možete očekivati da ćete postati plavuša „preko noći“. Kako bi se izbjeglo drastično oštećenje vlasi, blajhanje je neophodno obavljati u nekoliko etapa tj. postepeno. Tokom procesa blanširanja, boja kose može poprimiti različite nijanse crvene i žute. Za uspešno blanširanje potrebno je koristiti preparate koji su prilagođeni vašem tipu kose, njenom trenutnom kvalitetu i boji, ali i rezultatu tj. boji kose koju želite da dobijete. Baš iz tog razloga, nije preporučljivo da ovaj tretman obavljate u „domaćoj radinosti“ jer nestručno baratanje hemikalijama koje se koriste u procesu posvjetljivanja kose može dovesti do njenog oštećenje, isušivanja, a u ekstremnim slučajevima i do prekomjernog opadanja kose. Kako biste izbjegli oštećenje vlasi, ali i nezadovoljstvo dobijenom nijansom, savjetujemo Vam da blajhanje kose prepustite pravim profesionalcima sa bogatim iskustvom.

Njega kose posle blajhanja

Budući da je blajhanje jedno od najinvanzivnijih tretmana, neophodno je da svojoj kosi pružite neophodnu njegu nakon, ali i prije posvjetljivanja, kako biste je na adekvatan način pripremili. Preporučuje se upotreba regeneratora i maski za njegujućim sastojcima i hidrirajućim dejstvom, kako biste svojoj kosi obezbjedili preko potrebnu vlagu i na taj način je zaštitili od prekomjernog isušivanja. Ukoliko ste trajno ondulirali ili hemijski ispravljali kosu, bilo bi poželjno da se bar dvije sedmice „suzdržite“ od blanširanja, ali i farbanja kose. Takođe, ako je blanširanje kose dio vaše redovne rutine, preporučujemo vam da, u cilju održavanja i izjednačavanja boje, blanšom tretirate samo izrastak a ne cijelu dužinu kose.

Najbolji saloni za Friziranje (Blajhanje kose) u cijeloj Crnoj Gori

Treba Vam friziranje (blajhanje kose) u cijeloj Crnoj Gori i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet friziranje (blajhanje kose). Pronađite salone, uporedite cijene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za friziranje (blajhanje kose) u cijeloj Crnoj Gori na najlakši način. Ako tražite najbolje cijene, svakako provjerite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 9 dostupnih salona.

Najčešća pitanja i odgovori

 • U kojim salonima nude uslugu blajhanje kose?
  Na ovoj strani su izlistani trenutni top saloni koji nude ovu uslugu, prema ocjenama korisnika i raspoloživosti termina. Za cijelu listu svih salona koji rade uslugu blajhanje kose u vašem gradu, prvo izaberite svoj grad i eventualno nakon toga dodatne filtere lokacije ili cijene.
 • Da li mogu zakazati blajhanje kose blizu mene na SrediMe?
  SrediMe je dostupan u više gradova i nudi salone ljepote u raznim dijelovima grada, sa fokusom na centar grada, ali imamo i salone u skoro svim dijelovima grada. Izaberite prvo svoj grad, a potom u filterima možete detaljnije naći oblasti u blizini Vas koji nude uslugu blajhanje kose. Ukoliko vam je lokacija najvažniji faktor, nakon izbora grada izaberite prikaz salona na mapi.
 • Kako da pronađem najbolji salon za uslugu blajhanje kose u blizini?
  SrediMe se fokusira na rad sa najboljim salonima, a svaki salon ima svoje specijalnosti. Skoro da nema salona koji je najbolji u svemu, a još da je i najbliži vašoj lokaciji. Zato je najbolje izabrati prvo vaš grad na SrediMe, potom konkretnu uslugu ljepote koju želite da obavite, npr. blajhanje kose, a potom ćete dobiti salone koji su rangirani po ocjenama izvođenja tog tipa usluga, kao i prema zadovoljstvu klijenata, cijenama, pouzdanosti i naravno raspoloživosti slobodnih termina.
 • Koliko košta usluga blajhanje kose u salonima?
  Kod usluga ljepote i zdravlja, cijena ne bi trebala da bude prvi parametar koji gledate kada birate salon, jer cijena može značajno da varira u zavisnosti od kvaliteta preparata, aparature, iskustva zaposlenih, trajanja procedure, ali i lokacije salona. Prosječna cijena za uslugu blajhanje kose u svim salonima na SrediMe je trenutno 46,91 EUR, idući od najniže cijene od 12 EUR, pa sve do 80 EUR. Ukoliko imate neki budžet u koji morate da se uklopite, možete koristiti filter cijena nakon što izaberete svoj grad.
 • Gdje mogu da vidim salone sa popustom za uslugu blajhanje kose u mom gradu?
  Svi saloni trenutno daju popuste za cijenu usluge blajhanje kose u vašem gradu se mogu pronaći tako da izaberete svoj grad, a potom u filterima na vrhu ekrana izaberete opciju "Samo sa popustom" i dobićete listu salona koji trenutno nude blajhanje kose sa popustom i iznos popusta.
 • Kako da nađem slobodne termine za uslugu blajhanje kose u nekom salonu?
  SrediMe je direktno povezan sa kalendarima salona ljepote, tako da prikazuje slobodne termine onako kako ih saloni imaju. Kada izaberete salon ljepote i željene usluge (možete izabrati jednu ili više usluga odjednom), dobićete sve slobodne termine salona, a Vi možete izabrati onaj koji Vam najviše odgovara
 • Gdje da nađem broj telefona salona?
  SrediMe je online platforma za direktno zakazivanje u kalendarima salona, tako da nema potrebe da telefonirate salone i čekate na odgovor. Umesto čekanja na liniji i snalaženja sa na brzinu pročitanim slobodnim terminima, nudimo vam brz i jasan pregled slobodnih termina i cijena u salonima koje možete na miru odabrati prema svojim drugim obavezama i zakazati direktno na sajtu u par klikova, čak i van radnog vremena salona.
Sadržaj Vodiča je informativne prirode i ne predstavlja zdravstveni savjet niti preporuku. Prije obavljanja bilo kog tretmana koji je ovdje opisan, molimo Vas da se posavjetujete sa stručnjakom kod koga zakažete termin ili ga posjetite.