Dječije šišanje u frizerskim salonima (7)

Jedan od većih izazova za sve roditelje jeste izbor frizera za djecu. Osim toga, izazov može biti i to kako privoliti mladunca da tamo ode i sjedne u stolicu za šišanje. I na kraju, ali nimalo manje važno, kakvu frizuru odabrati, a da ona odoljeva svakodnevnim izazovima i turbulentnim situacijama u kojima se vaše dijete nađe. Ako vas muče ovakva pitanja, na pravom ste mjestu.

Top 20 salona u cijeloj Crnoj Gori
na osnovu popularnosti i ocjena na SrediMe, ažurnosti slobodnih termina i zadovoljstva klijenata

Frizersko kozmetički salon Beauty Room S Podgorica

Beauty Room S

Svetozara Markovića 34, Podgorica | Frizersko kozmetički salon
Fantastično10.0(18)
Posljednji put zakazan juče. Danas radi 09:00 - 20:00. Sjutra radi 09:00 - 20:00.
Dječije šišanje - do 10 godina
6
Sve usluge...
Frizersko kozmetički salon Dodir ljepote Podgorica

Dodir ljepote

Crnogorskih Serdara 83, Podgorica | Frizersko kozmetički salon
Fantastično10.0(5)
Danas radi 08:00 - 20:00. Sjutra radi 08:00 - 20:00.
Dječije šišanje
5
Sve usluge...
Frizerski salon Studio D Delta City Podgorica

Studio D Delta City

Cetinjski Put bb, lokal 112, Podgorica | Frizerski salon
Danas radi 09:00 - 22:00. Sjutra radi 09:00 - 22:00. Prima platne kartice.
Pletenica rajf
5
Modno šišanje - skin fade
12
Svadbena punđa
50
Sve usluge...
Frizerski salon Modni studio Zoran Podgorica

Modni studio Zoran

Njegoševa 29, Podgorica | Frizerski salon
Fantastično9.9(8)
Danas radi 08:00 - 20:00. Sutra ne radi.
Pletenica rajf
5
Modno šišanje - skin fade
12
Svadbena punđa
50
Sve usluge...
Frizerski salon Elite Studio Zoran Podgorica

Elite Studio Zoran

Karađorđeva 2 , Podgorica | Frizerski salon
Danas radi 08:00 - 20:00. Sutra ne radi. Prima platne kartice.
Muško pranje + šišanje
13
Žensko šišanje + oblikovanje prstima
15
Svadbena punđa
50
Sve usluge...
Frizersko-kozmetički salon Sofiamed Bar

Sofiamed

Bulevar 24 novembra f13, Bar | Frizersko-kozmetički salon
Fantastično9.8(1)
Sutra ne radi. Prima platne kartice.
Dječije šišanje do 7 godina
5
Sve usluge...
Frizersko kozmetički salon Jelena Podgorica

Jelena

Bulevar Džordža Vašingtona 2-84, Podgorica | Frizersko kozmetički salon
Fantastično10.0(2)
Danas radi 08:00 - 20:00. Sutra ne radi. Prima platne kartice.
Šticovanje duge brade
4
Šišanje mašinicom
8
Modno šišanje - skin fade
12
Sve usluge...

Izlistajte svoj salonDječije šišanje - Sve što treba da znate

Dječije šišanje

Dječija posla

Svi znamo da klinci, posebno oni predškolskog uzrasta koriste boje, jedu “vrtićku” hranu, žvaću žvake, igraju se u pijesku, skaču po blatnjavim baricama. I uvijek, baš kao po pravilu, sve to nekako završi u njihovoj kosi. Zato morate biti mudri I izabrati im frizure koje se lako održavaju, a usput odolijevaju izazovima različitih trenutaka. To moraju biti frizure koje je lako prati, sušiti i češljati, ali istovremeno moraju da se dopadnu vašoj djeci. 

Šta čini dječije šišanje drugačijim u odnosu na šišanje odraslih?

Kvalitet dječije kose je značajno drugačiji u odnosu na kvalitet zrele kose. Koža glave djeteta je tanja i nježnija nego kod odraslih. Zato je najbolje da šišanje djeteta obavljate u profesionalnim salonima. Bez obzira na to da li je ravna, talasasta ili kovrdžava, profesionalci će znati da vam kažu kako treba da je njegujete.

Za svoje dete je najbolje da izaberete praktičnu frizuru, na primjer neku od kratkih frizura za dječake ili ravno ošišanu za djevojčice. To će vam pomoći da je lako održavate, a vašoj djeci da se sama očešljaju i postanu samostalna.

Prvo šišanje

Dječiji frizerski saloni nude lijepo iskustvo prvog šišanja. Tamo rade profesionalci koji se trude da stvore prijatnu atmosferu, kako bi vaše dijete zavoljelo odlazak na šišanje. 

Ako se pitate kada je vrijeme za prvo šišanje, ne postoji univerzalni odgovor. Neka djeca se rađaju sa veoma gustom kosom, dok neka imaju jedva dvije - tri dlake na glavi. Prva kosa postepeno opada sve do šestog mjeseca, a onda raste nova. Ali nemaju sva djeca isti kvalitet kose, niti gustinu. Na vama je da procjenite kada je vrijeme za šišanje. 

Svoje dijete uvijek pripremite na ono što ih čeka u frizerskom salonu. Rječnikom primerenim njegovom ili njenom uzrastu opišite im proceduru i atmosferu koja ih šeka. Mala djeca ne vole iznenađenja, pa će im ovakva priprema biti od koristi. Ponesite im omiljenu igračku ili slikovnicu. Kod frizera idite kada je dete odmorno, naspavano i sito. Na taj način ćete izbjeći neprijatnosti i doprinijeti lakšem prihvatanju šišanja. 

Dječiji saloni su obično opremljeni tako da liče na igraonice. Sve je šareno, a nije rijetkost da se na velikim ekranima emituju crtani fimovi svo vrijeme. Negdje se čak mogu igrati i igrice.

Frizure za tinejdžere

Sa tinejdžerima je mnogo lakše. Oni prate trendove i imaju svoje idole. Već imaju donekle izgrađen stil, kako odjevanja, tako i cjelokupnog svog izgleda. Sigurno će znati šta žele i na svom telefonu vam pokazati sliku frizure i reći ime svog idola za koga nikada niste čuli, sve uz objašnjenje da je to jedan od najpoznatijih jutjubera na svijetu. Iako vam se izbor frizure možda i neće dopasti, ipak pustite svoje dijete da odluči samo. Budite srećni što vodi računa o svom izgledu i njeguje svoj stil.

Savjeti profesionalaca

SrediMe okuplja provjerene i najbolje salone ljepote, pa i one za djecu ili koje nude usluge dječijeg friziranja. Stoge, ne propustite priliku da se posavjetujete sa profesionalcima o njezi dječije kose. Koliko je često treba prati, koje šampone koristiti i kako da je češljate i sušite. Sigurno ćete saznati nešto novo i korisno.

Tržište kozmetičkih preparata za njegu kose je prepuno i preparatima za decu. Ali neće svaki preparat odgovarati vašem djetetu. Nakon zakazanog termina, informišite se i o tome i tražite preporuku dječijeg frizera.

Iako vam se ponekad čini da šišanje i nije baš velika stvar, vašem djetetu može da bude. Treba od malena da ga navikavate na frizerski salon, kako vam kasnije ne bi pravilo problem. Redovnim vođenjem kod frizera, između ostalog učite svoje dijete da vodi računa o svom izgledu i da bude uredno.

Najbolji saloni za Friziranje (Dječije šišanje) u cijeloj Crnoj Gori

Treba Vam friziranje (dječije šišanje) u cijeloj Crnoj Gori i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet friziranje (dječije šišanje). Pronađite salone, uporedite cijene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za friziranje (dječije šišanje) u cijeloj Crnoj Gori na najlakši način. Ako tražite najbolje cijene, svakako provjerite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 7 dostupnih salona.

Najčešća pitanja i odgovori

 • U kojim salonima nude uslugu dječije šišanje?
  Na ovoj strani su izlistani trenutni top saloni koji nude ovu uslugu, prema ocjenama korisnika i raspoloživosti termina. Za cijelu listu svih salona koji rade uslugu dječije šišanje u vašem gradu, prvo izaberite svoj grad i eventualno nakon toga dodatne filtere lokacije ili cijene.
 • Da li mogu zakazati dječije šišanje blizu mene na SrediMe?
  SrediMe je dostupan u više gradova i nudi salone ljepote u raznim dijelovima grada, sa fokusom na centar grada, ali imamo i salone u skoro svim dijelovima grada. Izaberite prvo svoj grad, a potom u filterima možete detaljnije naći oblasti u blizini Vas koji nude uslugu dječije šišanje. Ukoliko vam je lokacija najvažniji faktor, nakon izbora grada izaberite prikaz salona na mapi.
 • Kako da pronađem najbolji salon za uslugu dječije šišanje u blizini?
  SrediMe se fokusira na rad sa najboljim salonima, a svaki salon ima svoje specijalnosti. Skoro da nema salona koji je najbolji u svemu, a još da je i najbliži vašoj lokaciji. Zato je najbolje izabrati prvo vaš grad na SrediMe, potom konkretnu uslugu ljepote koju želite da obavite, npr. dječije šišanje, a potom ćete dobiti salone koji su rangirani po ocjenama izvođenja tog tipa usluga, kao i prema zadovoljstvu klijenata, cijenama, pouzdanosti i naravno raspoloživosti slobodnih termina.
 • Koliko košta usluga dječije šišanje u salonima?
  Kod usluga ljepote i zdravlja, cijena ne bi trebala da bude prvi parametar koji gledate kada birate salon, jer cijena može značajno da varira u zavisnosti od kvaliteta preparata, aparature, iskustva zaposlenih, trajanja procedure, ali i lokacije salona. Prosječna cijena za uslugu dječije šišanje u svim salonima na SrediMe je trenutno 16,80 EUR, idući od najniže cijene od 4 EUR, pa sve do 50 EUR. Ukoliko imate neki budžet u koji morate da se uklopite, možete koristiti filter cijena nakon što izaberete svoj grad.
 • Gdje mogu da vidim salone sa popustom za uslugu dječije šišanje u mom gradu?
  Svi saloni trenutno daju popuste za cijenu usluge dječije šišanje u vašem gradu se mogu pronaći tako da izaberete svoj grad, a potom u filterima na vrhu ekrana izaberete opciju "Samo sa popustom" i dobićete listu salona koji trenutno nude dječije šišanje sa popustom i iznos popusta.
 • Kako da nađem slobodne termine za uslugu dječije šišanje u nekom salonu?
  SrediMe je direktno povezan sa kalendarima salona ljepote, tako da prikazuje slobodne termine onako kako ih saloni imaju. Kada izaberete salon ljepote i željene usluge (možete izabrati jednu ili više usluga odjednom), dobićete sve slobodne termine salona, a Vi možete izabrati onaj koji Vam najviše odgovara
 • Gdje da nađem broj telefona salona?
  SrediMe je online platforma za direktno zakazivanje u kalendarima salona, tako da nema potrebe da telefonirate salone i čekate na odgovor. Umesto čekanja na liniji i snalaženja sa na brzinu pročitanim slobodnim terminima, nudimo vam brz i jasan pregled slobodnih termina i cijena u salonima koje možete na miru odabrati prema svojim drugim obavezama i zakazati direktno na sajtu u par klikova, čak i van radnog vremena salona.
Sadržaj Vodiča je informativne prirode i ne predstavlja zdravstveni savjet niti preporuku. Prije obavljanja bilo kog tretmana koji je ovdje opisan, molimo Vas da se posavjetujete sa stručnjakom kod koga zakažete termin ili ga posjetite.