Elektrostimulacija mišića u salonima ljepote (3)

Ovo je savremeni tretman koji u rekordnom roku garantuje gubitak viška kilograma, redukciju celulita i oblikovanje tijela. Poboljšanjem cirkulacije vašeg tijela, poboljšava se i izgled vaše kože koja izgleda zategnuto i podmlađeno.

Top 20 salona u cijeloj Crnoj Gori
na osnovu popularnosti i ocjena na SrediMe, ažurnosti slobodnih termina i zadovoljstva klijenata

Frizersko kozmetički salon Body Shape "Nova ženska priča" Podgorica

Body Shape "Nova ženska priča"

Vasa Raičkovića 11, Podgorica | Frizersko kozmetički salon
Fantastično9.5(18)
Instant zakazivanje. Posljednji put zakazan juče. Danas radi 08:00 - 21:00. Sjutra radi 08:00 - 21:00.
Presoterapija
20
Sve usluge...
Frizersko-kozmetički salon Estetik Studio Dana Podgorica

Estetik Studio Dana

Branka Miljkovica 70 Zabjelo, Podgorica | Frizersko-kozmetički salon
Vrlo dobro8.3(6)
Danas radi 09:00 - 20:00. Sjutra radi 09:00 - 20:00.
Elektrostimulacija mišića
7
Sve usluge...
Salon ljepote Merlin Bar

Merlin

Popa Dukljanina, Bar | Salon ljepote
Fantastično10.0(7)
Danas radi 08:00 - 20:00. Sjutra radi 08:00 - 20:00.
Elektrostimulacija mišica - paket od 10 tretmana
80
Sve usluge...

Izlistajte svoj salonElektrostimulacija mišića - Sve što treba da znate

Elektrostimulacija mišića

Elektrostimulacija mišića je vrsta tretmana koji se često koriste kao fizioterapija i u svrhu rehabilitacije, a u posljednje vrijeme se sve više i sve uspješnije primjenjuje u kozmetičkim salonima i spa centrima ko tretman za njegu i ljepotu.

Dvije najosnovnije primjene ovog tretmana su za oslobađanje od bola i za reedukaciju mišića. Jačina struje se podešava na aparatu u odnosu na potrebe terapije. Elektrode se postavljaju na željena mjesta na tijelu i putem njih se vrši stimulacija koja izaziva senzorni ili motorni odgovor.

Otklanja bol

Iako je već  uveliko dokazano da elektrostimulacija mišića otklanja bol, još uvek postoji više teorija o tome na koji način se to dešava. Jedna od njih je da ova vrsta stimulacije vrši blokadu nerava koji nam šalju osećaj bola. Druga teorija podržava stanovište da elektrostimulacija mišića podstiče mozak na proizvodnju prirodnih supstanci koje ublažavaju bol, ko što je na primer endorfin. Studije podržavaju obje teorije.

Mišićna funkcija

Ukoliko imate poteškoća sa funkcijom kontrakcije pojedinih mišića, elektrostimulacija vam može pomoći. Ova terapija se koristi za lječenje različitih stanja i bolesti. Mnogi ljudi su uspješno riješili svoje probleme sa pokretljivošću zglobova ovom terapijom.

Tretmani njege i ljepote

Ako ste istraživali na forumu sigurno znate da je sve je više i više salona i spa centara koji posjeduju aparate za elektrostimulaciju mišića i to sa razlogom. Elektrostimulacija mišića oblikuje tijelo, ubrzava mršavljenje i redukuje celulit. Isto kao i kod svih drugih terapija elektrostimulacijom, elektrode se postavljaju na tijelo i putem njih se sa aparata emituju strujni signali. Oni stimulišu mišiće da vrše kontrakciju. Osim što je ova terapija relaksirajuća za vase mišiće, ona će vam pomoći da se oslobodite viška masnih naslaga, celulita i da brže dođete do željene kilaže.

Kako su pokazala iskustva, ovaj tretman koji uspješno oblikuje vaše tijelo, izuzetno brzo postiže rezultate izbacujući tokom procesa nakupljene toksične materije iz vašeg tijela. Aparat, tzv. elektromišićni stimulator, dovodi vaše mišiće u stanje pasivne gimnastike, na taj način ubrzavajući potrošnju energije i povećavajući aktivnost samih mišića. U zavisnosti od toga koji deo tela se tretira, ovaj tretman pomaže da se postigne smanjenje obima struka, bokova, butina… Elektrostimulacija obično traje 30 do 45 minuta, a u salonima se najčečće radi u seriji od po 10 tretmana. Bolji rezultati se postižu pri ponovljenim tretmanima.

Za snažnije tijelo

Elektromišićna stimulacija vam može pomoći i u izgradnji čvrstog tijela i postizanju željene figure. EMS trening je novi način treniranja gdje uz pomoć posebnog aparata vaši mišići bivaju stimulisani električnim impulsima tokom treninga. Na taj način se izaziva kontrakcija mišića što doprinosi većem učinku vježbanja.

Elektro stimulacijom se izaziva intenzivna kontrakcija mišića koju je gotovo nemoguće postići tokom klasičnog treninga. Dvadesetominutni trening, u toku kog nema naprezanja tetiva i zglobova, ubrzava metabolizam i sagorjeva kalorije, poboljšava opšte stanje organizma, redukuje bolove, povećava fizičku izdržljivost, snagu i vitalnost.

Indikacije i kontraindikacije

Terapija elektromišićnom stimulacijom ima široku primjenu kako u medicini tako i u tretmanima za njegu i ljepotu. Najpoznatije primjene su tretiranje različitih stanja u okviru fizioterapije i stimulacija pasivnih mišića na ponovni rad, zatim stimulisanje gubitka masnih naslaga, redukovanje celulita, izbacivanje toksina, mršavljenje i oblikovanje tijela.

Ovaj tretman nema nekih naročitih kontraindikacija, a ne bi trebalo da mu se podvrgavate ukoliko ste trudni ili imate ugrađen neki medicinski aparat u svom tijelu.

 

Za najbolje rezultate oblikovanja tijela i postizanja željene tjelesne mase, preporučuje se da tokom serije tretmana elektrostimulacije, prilagodite svoju ishranu aktivnostima i vodite računa o broju unesenih kalorija. Da bi bili potpuno zadovoljni i da bi brzo došli do rezultata, efekat možete pojačati dodatnim kardio vežbama. Svoj tretman možete zakazati odmah, online na SrediMe i već ste bliži svome cilju.

Najbolji saloni za Tijelo (Elektrostimulacija mišića) u cijeloj Crnoj Gori

Treba Vam tijelo (elektrostimulacija mišića) u cijeloj Crnoj Gori i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet tijelo (elektrostimulacija mišića). Pronađite salone, uporedite cijene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za tijelo (elektrostimulacija mišića) u cijeloj Crnoj Gori na najlakši način. Ako tražite najbolje cijene, svakako provjerite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 3 dostupnih salona.

Najčešća pitanja i odgovori

 • U kojim salonima nude uslugu elektrostimulacija mišića?
  Na ovoj strani su izlistani trenutni top saloni koji nude ovu uslugu, prema ocjenama korisnika i raspoloživosti termina. Za cijelu listu svih salona koji rade uslugu elektrostimulacija mišića u vašem gradu, prvo izaberite svoj grad i eventualno nakon toga dodatne filtere lokacije ili cijene.
 • Da li mogu zakazati elektrostimulacija mišića blizu mene na SrediMe?
  SrediMe je dostupan u više gradova i nudi salone ljepote u raznim dijelovima grada, sa fokusom na centar grada, ali imamo i salone u skoro svim dijelovima grada. Izaberite prvo svoj grad, a potom u filterima možete detaljnije naći oblasti u blizini Vas koji nude uslugu elektrostimulacija mišića. Ukoliko vam je lokacija najvažniji faktor, nakon izbora grada izaberite prikaz salona na mapi.
 • Kako da pronađem najbolji salon za uslugu elektrostimulacija mišića u blizini?
  SrediMe se fokusira na rad sa najboljim salonima, a svaki salon ima svoje specijalnosti. Skoro da nema salona koji je najbolji u svemu, a još da je i najbliži vašoj lokaciji. Zato je najbolje izabrati prvo vaš grad na SrediMe, potom konkretnu uslugu ljepote koju želite da obavite, npr. elektrostimulacija mišića, a potom ćete dobiti salone koji su rangirani po ocjenama izvođenja tog tipa usluga, kao i prema zadovoljstvu klijenata, cijenama, pouzdanosti i naravno raspoloživosti slobodnih termina.
 • Koliko košta usluga elektrostimulacija mišića u salonima?
  Kod usluga ljepote i zdravlja, cijena ne bi trebala da bude prvi parametar koji gledate kada birate salon, jer cijena može značajno da varira u zavisnosti od kvaliteta preparata, aparature, iskustva zaposlenih, trajanja procedure, ali i lokacije salona. Prosječna cijena za uslugu elektrostimulacija mišića u svim salonima na SrediMe je trenutno 35,67 EUR, idući od najniže cijene od 7 EUR, pa sve do 80 EUR. Ukoliko imate neki budžet u koji morate da se uklopite, možete koristiti filter cijena nakon što izaberete svoj grad.
 • Gdje mogu da vidim salone sa popustom za uslugu elektrostimulacija mišića u mom gradu?
  Svi saloni trenutno daju popuste za cijenu usluge elektrostimulacija mišića u vašem gradu se mogu pronaći tako da izaberete svoj grad, a potom u filterima na vrhu ekrana izaberete opciju "Samo sa popustom" i dobićete listu salona koji trenutno nude elektrostimulacija mišića sa popustom i iznos popusta.
 • Kako da nađem slobodne termine za uslugu elektrostimulacija mišića u nekom salonu?
  SrediMe je direktno povezan sa kalendarima salona ljepote, tako da prikazuje slobodne termine onako kako ih saloni imaju. Kada izaberete salon ljepote i željene usluge (možete izabrati jednu ili više usluga odjednom), dobićete sve slobodne termine salona, a Vi možete izabrati onaj koji Vam najviše odgovara
 • Gdje da nađem broj telefona salona?
  SrediMe je online platforma za direktno zakazivanje u kalendarima salona, tako da nema potrebe da telefonirate salone i čekate na odgovor. Umesto čekanja na liniji i snalaženja sa na brzinu pročitanim slobodnim terminima, nudimo vam brz i jasan pregled slobodnih termina i cijena u salonima koje možete na miru odabrati prema svojim drugim obavezama i zakazati direktno na sajtu u par klikova, čak i van radnog vremena salona.
Sadržaj Vodiča je informativne prirode i ne predstavlja zdravstveni savjet niti preporuku. Prije obavljanja bilo kog tretmana koji je ovdje opisan, molimo Vas da se posavjetujete sa stručnjakom kod koga zakažete termin ili ga posjetite.
Vidi sve salone ljepote