Elektrostimulacija mišića u salonima ljepote u Podgorici (3)

Frizersko kozmetički salon Body Shape Nova ženska priča Podgorica

Body Shape Nova ženska priča

Vasa Raičkovića 11, Podgorica | Frizersko kozmetički salon
Fantastično9.6(24)
Instant zakazivanje. Posljednji put zakazan prije 5 sati. Danas radi do 21:00. Sjutra radi 08:00 - 21:00.
Presoterapija
20
Sve usluge...
Kozmetički salon Cacao Beauty Center Podgorica Podgorica

Cacao Beauty Center Podgorica

Bulevar Peka Dapčevića 66, Podgorica | Kozmetički salon
Fantastično9.9(8)
Danas radi do 21:00. Sjutra radi 09:00 - 21:00.
Miolift
45
Pregled i analiza kože
50
Analiza i merenje tijela
50
Sve usluge...
Frizersko-kozmetički salon Estetik Studio Dana Podgorica

Estetik Studio Dana

Branka Miljkovica 70 Zabjelo, Podgorica | Frizersko-kozmetički salon
Vrlo dobro8.3(6)
Danas radi do 20:00. Sutra ne radi.
Elektrostimulacija mišića
7
Sve usluge...

Izlistajte svoj salonNajbolji saloni za Tijelo (Elektrostimulacija mišića) u Podgorici

Treba Vam tijelo (elektrostimulacija mišića) u Podgorici i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet tijelo (elektrostimulacija mišića). Pronađite salone, uporedite cijene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za tijelo (elektrostimulacija mišića) u Podgorici na najlakši način. Ako tražite najbolje cijene, svakako provjerite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 3 dostupnih salona.
Ponuda usluga za tijelo (elektrostimulacija mišića) u Podgorici na SrediMe je trenutno u rangu cijena od 7 EUR do 50 EUR, sa prosječnom cijenom od 34,40 EUR. Svakako, različiti saloni nude uslugu tijelo (elektrostimulacija mišića) sa raznim opcijama i nivoima usluge koji su uključeni u cijenu.

Elektrostimulacija mišića

Elektrostimulacija mišića je vrsta tretmana koji se često koriste kao fizioterapija i u svrhu rehabilitacije, a u posljednje vrijeme se sve više i sve uspješnije primjenjuje u kozmetičkim salonima i spa centrima ko tretman za njegu i ljepotu.Dvije najosnovnije primjene ovog tretmana su za oslobađanje od bola i za reedukaciju mišića. Jačina struje se podešava na aparatu u odnosu na potrebe terapije. Elektrode se postavljaju na željena mjesta na tijelu i putem njih se vrši stimulacija koja izaziva senzorni ili motorni odgovor.Otklanja bolIako je već  uveliko dokazano da elektrostimulacija mišića otklanja bol, još uvek postoji više teorija o tome na koji način se to dešava. Jedna od njih je da ova vrsta stimulacije vrši blokadu nerava koji nam šalju osećaj bola. Druga teorija podržava stanovište da elektrostimulacija mišića podstiče mozak na proizvodnju prirodnih supstanci koje ublažavaju bol, ko što je na primer endorfin. Studije podržavaju obje teorije.Mišićna funkcijaUkoliko imate poteškoća sa funkcijom kontrakcije pojedinih mišića, elektrostimulacija vam može pomoći. Ova terapija se koristi za lječenje različitih stanja i bolesti. Mnogi ljudi su uspješno riješili svoje pr... Vidi sve
Vidi sve salone ljepote