Njega i ojačavanje kose u frizerskim salonima koji primaju platne kartice (5)

Muči vas perut, prekomjerno opadanje kose ili vam je kosa postala krta i lomljiva? Posavjetujte se sa našim frizerima koji će vam predložiti idealan tretman za vašu kosu...

Top 20 salona u cijeloj Crnoj Gori
na osnovu popularnosti i ocjena na SrediMe, ažurnosti slobodnih termina i zadovoljstva klijenata

Frizerski salon Studio D Delta City Podgorica

Studio D Delta City

Cetinjski Put bb, lokal 112, Podgorica | Frizerski salon
Danas radi 09:00 - 22:00. Sjutra radi 09:00 - 22:00. Prima platne kartice.
Tretman protiv opadanja / peruti / masne / suve kose
10
Tretman kose sa prepatom Rest - sve dužine kose
7
Keratinski tretman Devines - duga kosa
25
Sve usluge...
Frizerski salon Elite Studio Zoran Podgorica

Elite Studio Zoran

Karađorđeva 2 , Podgorica | Frizerski salon
Danas radi 08:00 - 20:00. Sutra ne radi. Prima platne kartice.
Tretman protiv opadanja / peruti / masne / suve kose
10
Keratinski tretman Devines - duga kosa
25
Keratinsko ispravljanje kose
200
Sve usluge...
Frizersko-kozmetički salon Sofiamed Bar

Sofiamed

Bulevar 24 novembra f13, Bar | Frizersko-kozmetički salon
Sutra ne radi. Prima platne kartice.
Dodavanje Olaplexa u farbu
15
Salonski tretman kose Schwarzkopf - kosa srednje dužine
30
Salonski tretman kose Schwarzkopf - duga kosa
40
Sve usluge...
Frizersko kozmetički salon Jelena Podgorica

Jelena

Bulevar Džordža Vašingtona 2-84, Podgorica | Frizersko kozmetički salon
Danas radi 08:00 - 20:00. Sutra ne radi. Prima platne kartice.
Tretman protiv peruti i opadanja kose
10
Tretman za suvu i oštećenu kosu
15
Sve usluge...

Izlistajte svoj salonNjega i ojačavanje kose - Sve što treba da znate

Njega i ojačavanje kose

Lijepa kosa je sigurno zdrava kosa. Ako vaša kosa tanka i slaba ili opuštena i beživotna, iskrzana i u svakom pogledu nezdrava, vreme je da razmislite o režimu njege koji primjenjujete i da ga preispitate.

Korisni savjeti za zdravu kosu

 • Perite kosu jednom do dva puta sedmično šamponima koji ne sadrže sulfate ili parabene.
 • Ostavite svoju kosu da se prirodno suši. Nemojte svaki put da koristite fen, a kada ga koristite podesite temperaturu na najnižu.
 • Svoju kosu češljajte nježnim pokretima. Ako je suva koristite četku, a ako je vlažna češalj.
 • Kosu farbajte i stilizujte kvalitetnim bojama i preparatima u profesionalnim salonima.
 • Brinite o svom zdravlju uopšte. Hranite se zdravo, jedite dovoljno proteina, cijela zrna žitarica, voće i povrće.
 • Probajte da redukujete stres.
 • Kada nemate priliku da odete u salon, koristite i prirodne preparate, kao što je ricinusovo ili kokosovo ulje.

 Za brži rast i protiv opadanje kose

 Tretmani protiv opadanja kose se uglavnom izvode potpuno prirodnim preparatima. Njihova osnovna svrha je pospješivanje rasta kose. Osim toga, oni stimulišu očuvanje energije dlake, a regeneracijom podstiču prirodan mehanizam odbrane.

Vaša kosa će posle tretmana biti zaštićena od daljeg procesa opadanja i spremna za zdrav rast nove kose. Ovaj tretman povoljno utiče na korjen vaše kose i pogodan je i za muškarce, kao i za žene. Ne dozvolite da opadanje kose naruši vaše raspoloženje i samopouzdanje.

Keratinski tretman

Keratin je prirodan protein koji se nalazi u vašoj kosi. Ima ga još i u zubima i noktima. Pomaže kosi da ostane prava i sjajna. Nivo ovog proteina može da opada, usljed neadekvatne ishrane ili starenja. Kao posljedica, naša kosa postaje gruba, zamršena i suha.

Kako bi kosu vratili u pređašnje stanje, nivo proteina se mora obnoviti. Tretman keratinom popunjava pukotine na samoj vlasi, a kosi vraća zdrav i lijep izgled. Osim toga kosa ostaje zaštićena od uticaja spoljnih faktora kao što je toplota ili mehanička oštećenja, tri do šest mjeseci. To je zapravo suština keratinskog tretmana kose. Posle ovog tretmana vaš kosa će biti glatka i regenerisana.

Dubinska njega kose

Često bojenje kose vašu kosu čini lijepom i privlačnom. Ali stalno tretiranje može kosu da izmuči i ošteti. Takođe i stilizovanje kose presom, fenom ili jakim hemijskim sredstvima oštećuje dlaku. Koliko god da ste pažljivi, sve što radite ima efekta  na kosi. Da bi vaša kosa ostala sjajna i zdrava morate je njegovati. Vaša kosa je vaše bogatstvo, zato morate voditi računa o njoj.

Ništa ne može biti bolje za suhu i oštećenu kosu od dobrog dubinskog tretmana. Dubinskim tretmanima se visokokoncentrovani hranljivi preparati nanose na vašu kosu. Na taj način se ona hrani i regeneriše, a od suhe i krte, postaje sjajna i lijepa.

Dubinski tretmani se obično sprovode kroz nekoliko faza i traju od 40-60 minuta u zavisnosti od dužine i gustine kose. Na početku procesa kosa se pere šamponima za dubinsko čišćenje koji otklanjaju sve suvišne materije sa vlasi. U nastavku se kosa hidrira i regeneriše nanošenjem hranljive maske. Na samom kraju kosa se tretira preparatom koji njeguje, ali i vraća blistavost i sjaj vašoj kosi.

Kada vam je potreban tretman za njegu ili ojačavanje kose?

Nekoliko je odgovara na ovo pitanje. Prvi je, vjerovali ili ne,  odmah poslje bojenja kose. Vaša kosa se bojenjem isušuje i gubi na elastičnosti, zato joj morate povratiti zdrav izgled. Drugi je, uvijek kada vidite da je vaša kosa suha, iskrzana i bez strukture. Spoljni faktori, kao i stilizovanje ostavljaju traga na kosi. Zbog toga je ponjegujte s vremena na vrijeme. Treći razlog je da vaš kućni tretman više ne uspjeva da joj povrati prvobitni sjaj, živost i blistavost. Potražite profesionalni tretman iz ponude na našem sajtu.

Bujna i njegovana kosa čini da se vi osećate lijepo i samouvereno. Zato njegujte svoju kosu! Zakažite svoj omiljeni tretman na SrediMe i zablistajte sa svojom kosom.

Najbolji saloni za Friziranje (Njega i ojačavanje kose) u cijeloj Crnoj Gori

Treba Vam friziranje (njega i ojačavanje kose) u cijeloj Crnoj Gori i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet friziranje (njega i ojačavanje kose). Pronađite salone, uporedite cijene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za friziranje (njega i ojačavanje kose) u cijeloj Crnoj Gori na najlakši način. Ako tražite najbolje cijene, svakako provjerite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 5 dostupnih salona.

Najčešća pitanja i odgovori

 • U kojim salonima nude uslugu njega i ojačavanje kose?
  Na ovoj strani su izlistani trenutni top saloni koji nude ovu uslugu, prema ocjenama korisnika i raspoloživosti termina. Za cijelu listu svih salona koji rade uslugu njega i ojačavanje kose u vašem gradu, prvo izaberite svoj grad i eventualno nakon toga dodatne filtere lokacije ili cijene.
 • Da li mogu zakazati njega i ojačavanje kose blizu mene na SrediMe?
  SrediMe je dostupan u više gradova i nudi salone ljepote u raznim dijelovima grada, sa fokusom na centar grada, ali imamo i salone u skoro svim dijelovima grada. Izaberite prvo svoj grad, a potom u filterima možete detaljnije naći oblasti u blizini Vas koji nude uslugu njega i ojačavanje kose. Ukoliko vam je lokacija najvažniji faktor, nakon izbora grada izaberite prikaz salona na mapi.
 • Kako da pronađem najbolji salon za uslugu njega i ojačavanje kose u blizini?
  SrediMe se fokusira na rad sa najboljim salonima, a svaki salon ima svoje specijalnosti. Skoro da nema salona koji je najbolji u svemu, a još da je i najbliži vašoj lokaciji. Zato je najbolje izabrati prvo vaš grad na SrediMe, potom konkretnu uslugu ljepote koju želite da obavite, npr. njega i ojačavanje kose, a potom ćete dobiti salone koji su rangirani po ocjenama izvođenja tog tipa usluga, kao i prema zadovoljstvu klijenata, cijenama, pouzdanosti i naravno raspoloživosti slobodnih termina.
 • Koliko košta usluga njega i ojačavanje kose u salonima?
  Kod usluga ljepote i zdravlja, cijena ne bi trebala da bude prvi parametar koji gledate kada birate salon, jer cijena može značajno da varira u zavisnosti od kvaliteta preparata, aparature, iskustva zaposlenih, trajanja procedure, ali i lokacije salona. Prosječna cijena za uslugu njega i ojačavanje kose u svim salonima na SrediMe je trenutno 115,14 EUR, idući od najniže cijene od 7 EUR, pa sve do 600 EUR. Ukoliko imate neki budžet u koji morate da se uklopite, možete koristiti filter cijena nakon što izaberete svoj grad.
 • Gdje mogu da vidim salone sa popustom za uslugu njega i ojačavanje kose u mom gradu?
  Svi saloni trenutno daju popuste za cijenu usluge njega i ojačavanje kose u vašem gradu se mogu pronaći tako da izaberete svoj grad, a potom u filterima na vrhu ekrana izaberete opciju "Samo sa popustom" i dobićete listu salona koji trenutno nude njega i ojačavanje kose sa popustom i iznos popusta.
 • Kako da nađem slobodne termine za uslugu njega i ojačavanje kose u nekom salonu?
  SrediMe je direktno povezan sa kalendarima salona ljepote, tako da prikazuje slobodne termine onako kako ih saloni imaju. Kada izaberete salon ljepote i željene usluge (možete izabrati jednu ili više usluga odjednom), dobićete sve slobodne termine salona, a Vi možete izabrati onaj koji Vam najviše odgovara
 • Gdje da nađem broj telefona salona?
  SrediMe je online platforma za direktno zakazivanje u kalendarima salona, tako da nema potrebe da telefonirate salone i čekate na odgovor. Umesto čekanja na liniji i snalaženja sa na brzinu pročitanim slobodnim terminima, nudimo vam brz i jasan pregled slobodnih termina i cijena u salonima koje možete na miru odabrati prema svojim drugim obavezama i zakazati direktno na sajtu u par klikova, čak i van radnog vremena salona.
Sadržaj Vodiča je informativne prirode i ne predstavlja zdravstveni savjet niti preporuku. Prije obavljanja bilo kog tretmana koji je ovdje opisan, molimo Vas da se posavjetujete sa stručnjakom kod koga zakažete termin ili ga posjetite.

LookBook Slike direktno iz salona