Frizerski saloni u Baru (3)

Frizersko-kozmetički salon Sofiamed Bar

Sofiamed

Bulevar 24 novembra f13, Bar | Frizersko-kozmetički salon
Danas radi do 19:00. Sjutra radi 09:00 - 19:00. Prima platne kartice.
Pranje kose - šampon + pakovanje - kratka kosa
7
Feniranje na ravno / lokne - kratka kosa
10
Uslužno farbanje cijele dužine - kratka kosa
15
Sve usluge...
Frizersko-kozmetički salon Dado Autentic Studio Bar

Dado Autentic Studio

Makedonska G-18, Bar | Frizersko-kozmetički salon
Fantastično10(1)
Danas radi do 20:00. Sjutra radi 09:00 - 20:00.
Riblja kost - jedna
3
Feniranje na talase četkom - sve dužine kose
10
Paket za maturante - šminka + frizura
50
Sve usluge...
Salon ljepote Merlin Bar

Merlin

Popa Dukljanina, Bar | Salon ljepote
Fantastično10(2)
Danas radi do 20:00. Sjutra radi 08:00 - 20:00.
Brazilski keratin - kosa srednje dužine
60
Brazilski keratin - duga kosa
-17% 75
Brazilski keratin - ekstra duga kosa
-31% 90
Sve usluge...

Izlistajte svoj salonNajbolji saloni za Friziranje u Baru

Treba Vam friziranje u Baru i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet friziranje. Pronađite salone, uporedite cijene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za friziranje u Baru na najlakši način. Ako tražite najbolje cijene, svakako provjerite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 3 dostupnih salona.
Ponuda usluga za friziranje u Baru na SrediMe je trenutno u rangu cijena od 3 EUR do 90 EUR, sa prosječnom cijenom od 35,56 EUR. Svakako, različiti saloni nude uslugu friziranje sa raznim opcijama i nivoima usluge koji su uključeni u cijenu.

Frizerski saloni

Ne jednom, nego sigurno mnogo puta vam se desilo da po izlasku iz frizerskog salona svi gledaju u vas. Onda se zapitate zašto sam ovoliko odugovlačio/odugovlačila sa odlaskom kod frizera. Bilo da ste ljubitelj dramatičnih i senzacionalnih promjena kada je frizura u pitanju ili jednostavno u salon idete kako bi održavali svoj redovni look, znate da je odlazak na friziranje ne samo prilika da sredite svoju kosu, već i svojevrsna terapija za samopouzdanje i sreću.Šta sve podrazumjeva friziranje?Nekada davno, frizerski saloni su nudili samo nekoliko osnivnih usluga, uglavnom šišanje. Danas kada trendovi nastaju gotovo svakodnevno i kada ne možete ostati van njihovog uticaja, saloni vam mogu ponuditi ne samo više načina na koje možete da stilizujete svoju kosu, već i više opcija za šišanje osim one klasične makazama, na koju ste svi navikli.Ako do sada niste čuli, neki frizerski saloni vam mogu ponuditi atraktivnu uslugu šišanja svijećom.  Iako vam može delovati kontradiktorno, iskustva svjedoče da je ovo najbolji način šišanja za suhu i oštećenu kosu. Šišanjem svijećom, odnosno velatrapijom se vaša kosa, odnosno dlake pojedinačno otvaraju kao bi bolje primile vitaminski tretma... Vidi sve

Popularne usluge

Vidi sve salone ljepote