Depilacija u kozmetičkim salonima u Baru (3)

Kozmetički salon Beauty by Violeta Bar

Beauty by Violeta

Ul. Mila Boškovića H-6, Bar | Kozmetički salon
Fantastično10(4)
Posljednji put zakazan prije 80 min! Danas radi do 20:00. Sjutra radi 08:00 - 20:00.
Depilacija cijelih nogu hladnim voskom - za dame
15
Depilacija bikini zone toplim voskom - za dame
8
Depilacija cijelih ruku hladnim voskom - za dame
8
Sve usluge...
Frizersko-kozmetički salon Sofiamed Bar

Sofiamed

Bulevar 24 novembra f13, Bar | Frizersko-kozmetički salon
Danas radi do 19:00. Sjutra radi 09:00 - 19:00. Prima platne kartice.
Depilacija brade šećernom pastom - za dame
6
Depilacija lica toplim voskom - za dame
10
Depilacija pola nogu šećernom pastom - za dame
20
Sve usluge...
Salon ljepote Merlin Bar

Merlin

Popa Dukljanina, Bar | Salon ljepote
Fantastično10(1)
Danas radi do 20:00. Sjutra radi 08:00 - 20:00.
Depilacija pola nogu hladnim voskom - za dame
6
Depilacija cijelih ruku hladnim voskom - za dame
6
Depilacija cijelih nogu hladnim voskom - za dame
12
Sve usluge...

Izlistajte svoj salonNajbolji saloni za Depilacija u Baru

Treba Vam depilacija u Baru i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet depilacija. Pronađite salone, uporedite cijene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za depilacija u Baru na najlakši način. Ako tražite najbolje cijene, svakako provjerite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 3 dostupnih salona.
Ponuda usluga za depilacija u Baru na SrediMe je trenutno u rangu cijena od 6 EUR do 20 EUR, sa prosječnom cijenom od 10,11 EUR. Svakako, različiti saloni nude uslugu depilacija sa raznim opcijama i nivoima usluge koji su uključeni u cijenu.

Depilacija

Čak i ako spadate u grupu onih koji se samo sezonski bave ovom temom, priznaćete da je uvek dobro da saznate nešto novo i o svemu tome pročitate na jednom mjestu.Kako nalažu opšteprihvaćeni standardi ustanovljene kulture na našim prostorima  dlakave noge, ruke i drugi dijelovi tijela i nisu baš poželjni. Zato pročitajte naše preporuke i moguće načine kako da se oslobodite maljavosti i istaknite ljepotu svoje kože.Kako je sve počelo?Kao što ste verovatno već čuli Egipćani su začetnici mnogih kozmetičkih procedura, a prema svjedočenju brojnih materijalnih dokaza depilaciji su posvećivali posebnu pažnju. Žene u drevnom Egiptu su uklanjale apsolutno sve malje sa svog tijela, a kao aparaturu i sredstva za depilaciju su koristile morske školjke, kamenje pogodnog oblika, pčelinji vosak i vosak na bazi šećera.Građani Rimske imperije su smatrali depilirane noge kako kod žena, tako i kod muškaraca znakom visoke klasne pripadnosti. Za depilaciju su koristili ondašnje brijače, ali i kreme napravljene posebno za tu namjenu. Kao što je Kleopatra bila trendseterka drevnog Egipta, u Srednjem vijeku je to bila Kraljica Elizabeta I. U to vrijeme ona je postavila trend među ženama na sv... Vidi sve

Popularne usluge

Vidi sve salone ljepote