Kozmetički saloni u Baru (3)

Frizersko-kozmetički salon Sofiamed Bar

Sofiamed

Bulevar 24 novembra f13, Bar | Frizersko-kozmetički salon
Fantastično9.8(1)
Danas radi do 19:00. Sjutra radi 09:00 - 19:00. Prima platne kartice.
Oblikovanje obrva - pinceta
7
Depilacija lica toplim voskom - za dame
10
Trajna šminka usana
120
Sve usluge...
Kozmetički salon Beauty by Violeta Bar

Beauty by Violeta

Ul. Mila Boškovića H-6, Bar | Kozmetički salon
Fantastično10.0(22)
Posljednji put zakazan prije 57 min! Danas radi do 20:00. Sjutra radi 08:00 - 20:00.
Ojačavanje prirodnih noktiju gelom
18
Trajni lak
15
Korekcija noktiju kratki / srednji nokti
18
Sve usluge...
Salon ljepote Merlin Bar

Merlin

Popa Dukljanina, Bar | Salon ljepote
Fantastično10.0(7)
Danas radi do 20:00. Sjutra radi 08:00 - 20:00.
Profesionalno šminkanje
15
Profesionalno šminkanje + vještačke trepavice
20
Anticelulit masaža
25
Sve usluge...

Izlistajte svoj salonNajbolji saloni za Kozmetički tretmani u Baru

Treba Vam kozmetički tretmani u Baru i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet kozmetički tretmani. Pronađite salone, uporedite cijene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za kozmetički tretmani u Baru na najlakši način. Ako tražite najbolje cijene, svakako provjerite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 3 dostupnih salona.
Ponuda usluga za kozmetički tretmani u Baru na SrediMe je trenutno u rangu cijena od 7 EUR do 120 EUR, sa prosječnom cijenom od 27,56 EUR. Svakako, različiti saloni nude uslugu kozmetički tretmani sa raznim opcijama i nivoima usluge koji su uključeni u cijenu.

Kozmetički saloni

Bilo da se radi o novoj frizuri ili uklanjanju dlaka sa tijela, elegantnom manikiru ili opuštajućem pedikiru, kozmetički saloni žele da budete zadovoljni rezultatom i da se ponovo vratite i preporučite njihov salon. Pored tima kvalifikovanih i iskusnih saradnika, kozmetički salon treba imati i ugodan ambijent, kako bi klijenti uživali u udobnosti prilikom obavljanja kozmetičkih usluga i tretmana. Kozmetičar mora obezbijediti da oprema, pribor, sredstva i proizvodi koje upotrebljava udovoljavaju zahtjevima propisa. Oprema mora biti tehnički besprijekorna, redovno održavana i servisirana. Kozmetičari su dužni osigurati zdravstvene i higijenske uslove u obavljanju tretmana, kako bi klijenti uživali maksimalnu zaštitu.Osim velikih i najpoznatijih kozmetičkih salona koji imaju i osnovne i kompleksne tretmane, u službi ljepote su i manji lokalni kozmetički saloni u blizini. Takvi su često specijalizovani kozmetički saloni ili saloni za pedikir i manikir/nail bar za koje je nerijetko dovoljno zakupiti i običan štand u tržnom centru.Za uspjeh jednog kozmetičkog salona u obzir treba uzeti i lokaciju salona, konkurenciju, potrebe za praćanjem novih tehnika i inovacija u svijetu ljepote ... Vidi sve
Vidi sve salone ljepote