Lice u kozmetičkim salonima u Baru (3)

Frizersko-kozmetički salon Sofiamed Bar

Sofiamed

Bulevar 24 novembra f13, Bar | Frizersko-kozmetički salon
Danas radi do 19:00. Sjutra radi 09:00 - 19:00. Prima platne kartice.
Trajna šminka obrva - puder obrve
120
Oblikovanje obrva - pinceta
7
Trajna šminka usana
120
Sve usluge...
Kozmetički salon Beauty by Violeta Bar

Beauty by Violeta

Ul. Mila Boškovića H-6, Bar | Kozmetički salon
Posljednji put zakazan prije 51 min! Danas radi do 20:00. Sjutra radi 08:00 - 20:00.
Korekcija obrva voskom
5
Spa pedikir
15
Korekcija obrva voskom + farbanje
8
Sve usluge...
Salon ljepote Merlin Bar

Merlin

Popa Dukljanina, Bar | Salon ljepote
Danas radi do 20:00. Sjutra radi 08:00 - 20:00.
Radiotalasni lifting stomaka
15
Profesionalno šminkanje
15
Profesionalno šminkanje + vještačke trepavice
20
Sve usluge...

Izlistajte svoj salonNajbolji saloni za Lice u Baru

Treba Vam lice u Baru i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet lice. Pronađite salone, uporedite cijene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za lice u Baru na najlakši način. Ako tražite najbolje cijene, svakako provjerite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 3 dostupnih salona.
Ponuda usluga za lice u Baru na SrediMe je trenutno u rangu cijena od 5 EUR do 120 EUR, sa prosječnom cijenom od 36,11 EUR. Svakako, različiti saloni nude uslugu lice sa raznim opcijama i nivoima usluge koji su uključeni u cijenu.

Lice

Vaše lice je nešto najdragocjenije što imate. To je ono što vas predstavlja i na šta ljudi pomisle kada pomisle na vas. Ali vaše lice je stalno izloženo štetnom dejstvu vremenskih prilika, izduvnih gasova, zagađenja, isparenja, hemikalija… Zbog toga svoje lice kod kuće njegujete zaštitnim kremama, maskama, sredstvima za zaštitu od sunca. Ali s vremena na vrijeme, svojoj koži lica morate posvetiti malo više njege. Morate otići kod kozmetičara i sebi priuštiti posebni tretman.Tretmani za njegu lica vašu kožu čiste, hidriraju, podmlađuju, revitalizuju, daju joj snagu, život i lijep izgled. Samo neki od tretmana koje možete zakazati preko online servisa SrediMe su higijenski tretman, antistres, tretman dubinske hidratacije, biorevitalizacija lica, mezoterapija lica, tretman hiperpigmentacije… Izaberite šta vam najviše odgovara.Podmladite svoje liceDa li su bore i vaša najveća noćna mora? Da li ste probale već 1001 kozmetički preparat protiv istih, a one nikako da se povuku? Volite da se smijete, mrštite, mimikom izražavate baš svaku emociju, ali se stalno bojite da ćete tako zaraditi nove borice? Počinjete neprestano da se pitate: kako ukloniti bore na licu, kako da podmladim lice?... Vidi sve

Popularne usluge

Vidi sve salone ljepote