Nokti u kozmetičkim salonima u Baru (3)

Kozmetički salon Beauty by Violeta Bar

Beauty by Violeta

Ul. Mila Boškovića H-6, Bar | Kozmetički salon
Fantastično10(18)
Posljednji put zakazan upravo sada! Danas radi do 20:00. Sjutra radi 08:00 - 20:00.
Ojačavanje prirodnih noktiju gelom
18
Trajni lak
15
Korekcija noktiju kratki / srednji nokti
18
Sve usluge...
Frizersko-kozmetički salon Sofiamed Bar

Sofiamed

Bulevar 24 novembra f13, Bar | Frizersko-kozmetički salon
Fantastično9.8(1)
Danas radi do 19:00. Sjutra radi 09:00 - 19:00. Prima platne kartice.
Skidanje gel laka
3
Gel lak
5
Liječenje + regeneracija noktiju preparatom IBX - noge
45
Sve usluge...
Salon ljepote Merlin Bar

Merlin

Popa Dukljanina, Bar | Salon ljepote
Fantastično10(4)
Danas radi do 20:00. Sjutra radi 08:00 - 20:00.
Pedikir + lakiranje noktiju
20
Pedikir + gel lak
25
Pedikir + ojačavanje noktiju
25
Sve usluge...

Izlistajte svoj salonNajbolji saloni za Nokti u Baru

Treba Vam nokti u Baru i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet nokti. Pronađite salone, uporedite cijene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za nokti u Baru na najlakši način. Ako tražite najbolje cijene, svakako provjerite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 3 dostupnih salona.
Ponuda usluga za nokti u Baru na SrediMe je trenutno u rangu cijena od 3 EUR do 45 EUR, sa prosječnom cijenom od 19,33 EUR. Svakako, različiti saloni nude uslugu nokti sa raznim opcijama i nivoima usluge koji su uključeni u cijenu.

Nokti

Vaše ruke i noge odrađuju svakodnevno mnoge obaveze. Vjerovatno ih često uzimate zdravo za gotovo, ali bi ponekad, makar na kraju napornog dana mogli da razmislite šta ste to sve u toku samo jednog dana radili njima...i složićete se - spisak je skoro bezgraničan. Gotovo da nema aktrivnosti u kojoj nisu učestvovale. Idealni tretmani kroz koje im možete pružiti esencijalnu njegu i pažnju su manikir i pedikir. Redovnim poklanjanjem ovakve njege vaše šake i stopala će zadržati svoj lijep i mladalački izgled i optimalno zdravlje. Šta je manikir, a šta pedikir?Manikir je tretman za vaše nokte na rukama i šake. Najopširnije rečeno, ovaj tretman podrazumjeva masažu, oblikovanje i ukrašavanje noktiju. Masaža ruku poboljšava cirkulaciju i opušta mišićnu napetost, dok manikir koji se izvodi uz pomoć različitih losiona podstiče rast noktiju, fleksibilnost i održavanje optimalnog nivoa vlažnosti. Nivo vlažnosti noktiju je veoma značajan, zato što oni veoma lako pucaju u slučaju da nisu dovoljno hidrirani. Zbog svega toga je značajno da redovno odlazite na manikir kako bi se obezbjedila potrebna zaštita za vaše nokte, kako od hemikalija kojima ste izloženi, tako i od raznih drugih ... Vidi sve

Popularne usluge

Najnoviji utisci

10.0 Beauty by Violeta za uslugu Trajni lak
Savrseno svaki dalji komentar je suvisan. Hvala svim curama koje rade u salonu pravi su tim!!!

Marijana, prije 1 mjesec

Vidi sve
Vidi sve salone ljepote