Korekcija noktiju u kozmetičkim salonima u Podgorici (3)

Hair & Nail Studio Talija

Serdara Jola Piletića 6, Podgorica | Frizersko kozmetički salon
Skidanje trajnog laka
3
Skidanje gela
5
Korekcija noktiju - L dužina
16
Sve usluge...

Jelena

Bulevar Džordža Vašingtona 2-84, Podgorica | Frizersko kozmetički salon
Korekcija noktiju
15
Sve usluge...

Ivana

Ulica Baku kod druge rampe, Podgorica | Salon ljepote
6.5(1)
Posljednji put zakazan: prije 5 sati
Skidanje gel laka
3
Sve usluge...

Izlistajte svoj salonNajbolji saloni za Nokti (Korekcija noktiju) u Podgorici

Treba Vam nokti (korekcija noktiju) u Podgorici i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet nokti (korekcija noktiju). Pronađite salone, uporedite cijene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za nokti (korekcija noktiju) u Podgorici na najlakši način. Ako tražite najbolje cijene, svakako provjerite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 3 dostupnih salona.
Ponuda usluga za nokti (korekcija noktiju) u Podgorici na SrediMe je trenutno u rangu cijena od 3 EUR do 16 EUR, sa prosječnom cijenom od 8,40 EUR. Svakako, različiti saloni nude uslugu nokti (korekcija noktiju) sa raznim opcijama i nivoima usluge koji su uključeni u cijenu.

Korekcija noktiju

Korekcija noktiju je idealno rješenje da zadržite uredan i lijep izgled svojih noktiju što duži period. Dvije do tri sedmice nakon geliranja ili 25 do 30 dana nakon nadogradnje akrilom zakažite korekciju noktiju, čime ćete produžiti lijep izgled svojih noktiju. Vaši nokti će ponovo zablistati u punom sjaju, a vaše samopouzdanje će porasti.Torbice, cipele, šnalice, rajfovi, ogrlice, prstenje… Sve su to aksesoari bez kojih savremena trendi dama ne može ni da zamisli svakodnevnicu. Ali danas sv... Vidi sve
Vidi sve salone ljepote