Manikir u kozmetičkim salonima u Podgorici (5)

Nola Beauty Studionovo!

19. decembar, Stadion Budućnost - južna tribina, Podgorica | Frizersko kozmetički salon
Manikir + lakiranje noktiju
6
Manikir
5
Sve usluge...

Hair & Nail Studio Talija

Serdara Jola Piletića 6, Podgorica | Frizersko kozmetički salon
Manikir + gel lak
10
Manikir
5
Skidanje gela
5
Sve usluge...

Jelena

Bulevar Džordža Vašingtona 2-84, Podgorica | Frizersko kozmetički salon
Skraćivanje noktiju
3
Manikir + lakiranje noktiju
7
Sve usluge...

Ivana

Ulica Baku kod druge rampe, Podgorica | Salon ljepote
6.5(1)
Posljednji put zakazan: prije 6 sati
Manikir
6
Manikir + french
9
Sve usluge...

Izlistajte svoj salonNajbolji saloni za Nokti (Manikir) u Podgorici

Treba Vam nokti (manikir) u Podgorici i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet nokti (manikir). Pronađite salone, uporedite cijene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za nokti (manikir) u Podgorici na najlakši način. Ako tražite najbolje cijene, svakako provjerite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 5 dostupnih salona.
Ponuda usluga za nokti (manikir) u Podgorici na SrediMe je trenutno u rangu cijena od 3 EUR do 500 EUR, sa prosječnom cijenom od 65,50 EUR. Svakako, različiti saloni nude uslugu nokti (manikir) sa raznim opcijama i nivoima usluge koji su uključeni u cijenu.

Manikir

Šta je tačno manikir? U osnovi manikir je skraćivanje i oblikovanje noktiju profesionalnom aparaturom, poliranje nokatne ploče, uklanjanje zanoktica i viška kože sa noktiju, premazivanje zaštitnog laka i na kraju utrljavanje hidrantne hranljive kreme. Samu završnicu predstavlja premazivanje i šaranje noktiju onako kako vi to želite.Kada znate koje su vam sve opcije i kakvi sve manikiri postoje biće vam lakše da odlučite šta to vama lično najbolje pristaje. Bilo da se odlučite za običan nude ... Vidi sve
Vidi sve salone ljepote