Medicinski pedikir u kozmetičkim salonima u Podgorici (4)

Hair & Nail Studio Talija

Serdara Jola Piletića 6, Podgorica | Frizersko kozmetički salon
Medicinski pedikir
20
Medicinski pedikir + gel lak
25
Sve usluge...

Jelena

Bulevar Džordža Vašingtona 2-84, Podgorica | Frizersko kozmetički salon
Urasli nokat / kurje oko
5
Medicinski pedikir
25
Sve usluge...

Ivana

Ulica Baku kod druge rampe, Podgorica | Salon ljepote
6.5(1)
Posljednji put zakazan: prije 6 sati
Medicinski pedikir
16
Sve usluge...

Izlistajte svoj salonNajbolji saloni za Nokti (Medicinski pedikir) u Podgorici

Treba Vam nokti (medicinski pedikir) u Podgorici i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet nokti (medicinski pedikir). Pronađite salone, uporedite cijene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za nokti (medicinski pedikir) u Podgorici na najlakši način. Ako tražite najbolje cijene, svakako provjerite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 4 dostupnih salona.
Ponuda usluga za nokti (medicinski pedikir) u Podgorici na SrediMe je trenutno u rangu cijena od 5 EUR do 1.000 EUR, sa prosječnom cijenom od 181,83 EUR. Svakako, različiti saloni nude uslugu nokti (medicinski pedikir) sa raznim opcijama i nivoima usluge koji su uključeni u cijenu.

Medicinski pedikir

Želite lijepa i njegovana stopala, glatku i mekanu kožu i sređene nokte, ali vas muče zadebljanja na petama, urasli nokti ili žuljevi? Hoćete da hodate nesmetano bosonogi, ali vam je neprijatno zbog izgleda stopala? Rješenje vašeg problema je jednostavno – zakažite medicinski pedikir!Medicinski pedikir je osmišljen tako da rješava probleme, odnosno zdravstvena stanja koja su karakteristična za stopala i koja nastaju najčešće zbog preopterećenosti ili neadekvatne i neudobne obuće.Šta je medic... Vidi sve
Vidi sve salone ljepote