Nadogradnja noktiju u kozmetičkim salonima u Podgorici (5)

Nola Beauty Studionovo!

19. decembar, Stadion Budućnost - južna tribina, Podgorica | Frizersko kozmetički salon
Nadogradnja noktiju tipsama
15
Sve usluge...

Hair & Nail Studio Talija

Serdara Jola Piletića 6, Podgorica | Frizersko kozmetički salon
Nadogradnja noktiju / izivanje - 1 nokat
2
Nadogradnja noktiju tipsama - M dužina
19
Nadogradnja noktiju tipsama - L dužina
21
Sve usluge...

Jelena

Bulevar Džordža Vašingtona 2-84, Podgorica | Frizersko kozmetički salon
Nadogradnja noktiju tipsama
15
Sve usluge...

Ivana

Ulica Baku kod druge rampe, Podgorica | Salon ljepote
6.5(1)
Posljednji put zakazan: prije 5 sati
Nadogradnja noktiju - 1 nokat
1,50
Sve usluge...

Izlistajte svoj salonNajbolji saloni za Nokti (Nadogradnja noktiju) u Podgorici

Treba Vam nokti (nadogradnja noktiju) u Podgorici i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet nokti (nadogradnja noktiju). Pronađite salone, uporedite cijene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za nokti (nadogradnja noktiju) u Podgorici na najlakši način. Ako tražite najbolje cijene, svakako provjerite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 5 dostupnih salona.
Ponuda usluga za nokti (nadogradnja noktiju) u Podgorici na SrediMe je trenutno u rangu cijena od 1,50 EUR do 1.000 EUR, sa prosječnom cijenom od 153,36 EUR. Svakako, različiti saloni nude uslugu nokti (nadogradnja noktiju) sa raznim opcijama i nivoima usluge koji su uključeni u cijenu.

Nadogradnja noktiju

Vještački nokti, još poznati i kao nadogradnja, modni nokti, lažni nokti ili produžeci, su nastavci od različitih materijala i različitih oblika kojima se prekriva prirodni nokat i na taj način pretvara u modni dodatak. Posljednjih desetak godina revolucionarne inovacije su obilježile razvoj materijala od kojih se prave nadogradnje za nokte, pa se u skladu sa time i nadogradnja noktiju postala jako popularna. Bilo da tražite rješenje za početnike ili već iskusne korisnice kozmetičkih usluga,... Vidi sve
Vidi sve salone ljepote