Lakiranje noktiju u kozmetičkim salonima u Podgorici (5)

Nola Beauty Studionovo!

19. decembar, Stadion Budućnost - južna tribina, Podgorica | Frizersko kozmetički salon
Manikir + lakiranje noktiju
6
Gel lak - ruke
8
Gel lak CND / Shellak - ruke
12
Sve usluge...

Hair & Nail Studio Talija

Serdara Jola Piletića 6, Podgorica | Frizersko kozmetički salon
Lakiranje noktiju - french
2
Sve usluge...

Jelena

Bulevar Džordža Vašingtona 2-84, Podgorica | Frizersko kozmetički salon
Lakiranje noktiju
3
Sve usluge...

Ivana

Ulica Baku kod druge rampe, Podgorica | Salon ljepote
6.5(1)
Posljednji put zakazan: prije 5 sati
Lakiranje noktiju
3
Estetski pedikir + lakiranje noktiju
15
Sve usluge...

Izlistajte svoj salonNajbolji saloni za Nokti (Lakiranje noktiju) u Podgorici

Treba Vam nokti (lakiranje noktiju) u Podgorici i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet nokti (lakiranje noktiju). Pronađite salone, uporedite cijene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za nokti (lakiranje noktiju) u Podgorici na najlakši način. Ako tražite najbolje cijene, svakako provjerite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 5 dostupnih salona.
Ponuda usluga za nokti (lakiranje noktiju) u Podgorici na SrediMe je trenutno u rangu cijena od 2 EUR do 700 EUR, sa prosječnom cijenom od 127,90 EUR. Svakako, različiti saloni nude uslugu nokti (lakiranje noktiju) sa raznim opcijama i nivoima usluge koji su uključeni u cijenu.

Lakiranje noktiju

I dok se male djevojčice igraju lakovima za nokte kod kuće i same eksperimentišu sa različitim tehnikama poput lakiranja u vodi ili s novinama, odrasle djevojke i žene sve češće brigu o svojim noktima poklanjaju iskusnom osoblju u kozmetičkim salonima. Danas je na tržištu toliko puno trendi tehnika lakiranja noktiju kako na rukama, tako i na nogama, da ne samo da ih je teško upamtiti već ih je teško i izvesti, jer je vam je za to potrebno puno vještine, znanja i iskustva, ali i materijala i ... Vidi sve
Vidi sve salone ljepote