Mikrodermoabrazija u kozmetičkim salonima (3)

Mikrodermoabrazija je neinvazivna kozmetička procedura kojom se uz pomoć sićišnih kristala sa vaše kože odstranjuje površinski, izumrli sloj kože i isušene, mrtve ćelije. Poslje ovog tretmana pomislićete da vas je zadesio vremeplov, jer je efekat podmlađivanja više nego očigledan.

Top 20 salona u cijeloj Crnoj Gori
na osnovu popularnosti i ocjena na SrediMe, ažurnosti slobodnih termina i zadovoljstva klijenata

Kozmetički salon Gracia Podgorica

Gracia

27 mart G7, Podgorica | Kozmetički salon
Fantastično9.8(74)
Instant zakazivanje. Posljednji put zakazan prije 57 min! Danas radi 12:00 - 21:00. Sjutra radi 12:00 - 21:00.
Mikrodermoabrazija
30
Sve usluge...
Kozmetički salon Beauty Studio Per Lei Podgorica

Beauty Studio Per Lei

Serdara Jola Piletića 2, Podgorica | Kozmetički salon
Posljednji put zakazan juče. Danas radi 09:00 - 21:00. Sjutra radi 09:00 - 21:00.
Piling + masaža lica
10
Mikrodermoabrazija
25
Sve usluge...
Kozmetički salon Ceca Beauty Nails Bauk Tivat

Ceca Beauty Nails Bauk

Lamele Palih Boraca 3, br.18, Tivat | Kozmetički salon
Fantastično9.9(9)
Danas radi 08:00 - 21:00. Sjutra radi 08:00 - 21:00.
Mikrodermoabrazija
25
Mikrodermoabrazija + radiotalasni lifting lica
30
Sve usluge...

Izlistajte svoj salonMikrodermoabrazija - Sve što treba da znate

Mikrodermoabrazija

Mikrodermoabrazija je jedan od onih kozmetičkih tretmana za koji su svi sigurno čluli, ali niko zapravo ne zna mnogo o njemu. Čak i prijateljica koja je bukvalno opsjednuta njegom kože nije potpuno sigurna kako bi vam opisala ovu kozmetičku proceduru. Na spisku je ponude gotovo svih kozmetičkih salona i spa centara, a budite sigurni da je to sa razlogom.

Čemu služi mikrodermoabrazija?

Dozvolite nam da otklonimo sve nedoumice vezane za razumjevanje ovog tretmana. Mikrodermoabrazija bukvalno sa vašeg lica ljušti i otklanja površinski sloj kože i mrtve ćelije. Kako tvrde stručnjaci iz oblasti kozmetike, aparati kojima se ova procedura izvodi glačaju vašu kožu koristeći fine dijamantske kristale i na taj način poboljšavaju vaš izgled. Neki aparati imaju i vakum koji usisava viškove izumrlih ćelija koji se stvaraju tokom procedure.

Zašto se koristi?

Idealni razlozi zbog kojih bi se odlučili da zakažete ovaj kozmetički tretman su pojava bora, hiperpigmentacija i začepljene pore. Serija tretmana mikrodermoabrazije najefikasnija rješava ovakve probleme. Mnogi kozmetičari savjetuju korišćenje ove metode i za rješavanje problema melazme, specifične hiperpigmentacije koja se obično kod žena javlja u periodu poslje trudnoće i to u vidu izraženih fleka naglašene boje. Kako oni tvrde mikrodermoabrazija najefikasnije djeluje na hiperpigmentaciju koja je nastala kao posjledica djelovanja hormona. Uz primjenu mikrodermoabrazije i kvalitetnih preparate za zaštitu od sunca melazma može biti uspješno tretirana i odstranjena.

Profesionalni tretman

Za sve one koji misle da ovaj tretman može da se odradi uspješno u kućnim uslovima, moramo vas razočarati. Aparati, odnosno mašine koji se koriste za ovaj tretman u kozmetičkim salonima i spa centrima imaju velike i jake motore koji omogućavaju penetraciju u dublje slojeve kože i na taj način obezbjeđuju uspešnije rezultate od aparata koji mogu da se kupe za kućnu upotrebu.

Samo obučene osobe zaposlene u kozmetičkim salonima mogu uspješno da rukuju i njima i obezbijede maksimalni učinak tretmana. U spa centrima i kozmetičkim salonima se sva oprema steriliše na onaj način kao što se to radi sa hirurškom aparaturom. U kućnim uslovima to nikako nije moguće.

Koliko često?

Koliko često treba da primjenjujete tretman mikrodermoabrazije zavisi od načina na koji njegujete svoju kožu, kao i od samih potreba vaše kože. Vaša koža izgleda mnogo bolje već poslje prve procedure, a za optimalne rezultate je najbolje sprovesti seriju od 4 do 6 tretmana koji bi trebalo da se rade jednom sedmično. Efekti su vidljivi tri mjeseca. Poslje toga čitava procedura se može ponoviti.

Ako ste iz bilo kog razloga rezervisani ili oklijevate kada je mikrodermoabrazija u pitanju trebalo bi da znate da ova procedure nije nimalo bolna, niti neprijatna. Posle tretmana koža vam može biti nekoliko sati blago crvena i osjetljiva, ali taj problem možete lako riješiti hidrirajućom kremom i zaštitom od sunca.

Kome se preporučuje?

Prema iskustvima korisnika i kozmetičkih salona, mikrodermoabrazija efikasno djeluje na svim tipovima kože. Uspješna se pokazala u rješavanju problema pojačane hiperpigmentacije, pjegica, bora  ožiljaka, vraćanja živosti bezizražajnoj i sivoj koži, ošećenjima od sunca. Ona rješava veoma uspješno problem začepljenih pora, akni i malih ožiljaka.

Mikrodermoabrazija će vašu kožu učiniti ljepšom i glatkijom, a ten ujednačenijim. Razlika će biti vidljiva već poslje prvog tretmana.  Dijamantski piling, kako drugačije još nazivaju ovu proceduru ni na koji način ne može biti štetan, a poslje tretmana ćete sigurno poželjeti da ste ga uradili ranije. Izaberite kozmetički salon na SrediMe i zakažite tretman. Neka vaše lice zablista!

Najbolji saloni za Lice (Mikrodermoabrazija) u cijeloj Crnoj Gori

Treba Vam lice (mikrodermoabrazija) u cijeloj Crnoj Gori i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet lice (mikrodermoabrazija). Pronađite salone, uporedite cijene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za lice (mikrodermoabrazija) u cijeloj Crnoj Gori na najlakši način. Ako tražite najbolje cijene, svakako provjerite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 3 dostupnih salona.

Najčešća pitanja i odgovori

 • U kojim salonima nude uslugu mikrodermoabrazija?
  Na ovoj strani su izlistani trenutni top saloni koji nude ovu uslugu, prema ocjenama korisnika i raspoloživosti termina. Za cijelu listu svih salona koji rade uslugu mikrodermoabrazija u vašem gradu, prvo izaberite svoj grad i eventualno nakon toga dodatne filtere lokacije ili cijene.
 • Da li mogu zakazati mikrodermoabrazija blizu mene na SrediMe?
  SrediMe je dostupan u više gradova i nudi salone ljepote u raznim dijelovima grada, sa fokusom na centar grada, ali imamo i salone u skoro svim dijelovima grada. Izaberite prvo svoj grad, a potom u filterima možete detaljnije naći oblasti u blizini Vas koji nude uslugu mikrodermoabrazija. Ukoliko vam je lokacija najvažniji faktor, nakon izbora grada izaberite prikaz salona na mapi.
 • Kako da pronađem najbolji salon za uslugu mikrodermoabrazija u blizini?
  SrediMe se fokusira na rad sa najboljim salonima, a svaki salon ima svoje specijalnosti. Skoro da nema salona koji je najbolji u svemu, a još da je i najbliži vašoj lokaciji. Zato je najbolje izabrati prvo vaš grad na SrediMe, potom konkretnu uslugu ljepote koju želite da obavite, npr. mikrodermoabrazija, a potom ćete dobiti salone koji su rangirani po ocjenama izvođenja tog tipa usluga, kao i prema zadovoljstvu klijenata, cijenama, pouzdanosti i naravno raspoloživosti slobodnih termina.
 • Koliko košta usluga mikrodermoabrazija u salonima?
  Kod usluga ljepote i zdravlja, cijena ne bi trebala da bude prvi parametar koji gledate kada birate salon, jer cijena može značajno da varira u zavisnosti od kvaliteta preparata, aparature, iskustva zaposlenih, trajanja procedure, ali i lokacije salona. Prosječna cijena za uslugu mikrodermoabrazija u svim salonima na SrediMe je trenutno 24 EUR, idući od najniže cijene od 10 EUR, pa sve do 30 EUR. Ukoliko imate neki budžet u koji morate da se uklopite, možete koristiti filter cijena nakon što izaberete svoj grad.
 • Gdje mogu da vidim salone sa popustom za uslugu mikrodermoabrazija u mom gradu?
  Svi saloni trenutno daju popuste za cijenu usluge mikrodermoabrazija u vašem gradu se mogu pronaći tako da izaberete svoj grad, a potom u filterima na vrhu ekrana izaberete opciju "Samo sa popustom" i dobićete listu salona koji trenutno nude mikrodermoabrazija sa popustom i iznos popusta.
 • Kako da nađem slobodne termine za uslugu mikrodermoabrazija u nekom salonu?
  SrediMe je direktno povezan sa kalendarima salona ljepote, tako da prikazuje slobodne termine onako kako ih saloni imaju. Kada izaberete salon ljepote i željene usluge (možete izabrati jednu ili više usluga odjednom), dobićete sve slobodne termine salona, a Vi možete izabrati onaj koji Vam najviše odgovara
 • Gdje da nađem broj telefona salona?
  SrediMe je online platforma za direktno zakazivanje u kalendarima salona, tako da nema potrebe da telefonirate salone i čekate na odgovor. Umesto čekanja na liniji i snalaženja sa na brzinu pročitanim slobodnim terminima, nudimo vam brz i jasan pregled slobodnih termina i cijena u salonima koje možete na miru odabrati prema svojim drugim obavezama i zakazati direktno na sajtu u par klikova, čak i van radnog vremena salona.
Sadržaj Vodiča je informativne prirode i ne predstavlja zdravstveni savjet niti preporuku. Prije obavljanja bilo kog tretmana koji je ovdje opisan, molimo Vas da se posavjetujete sa stručnjakom kod koga zakažete termin ili ga posjetite.

LookBook Slike direktno iz salona

Vidi sve salone ljepote