Mezoterapija lica u kozmetičkim salonima (7)

Šta je to zbog čega je mezoterapija toliko popularna među brojnim kozmetičkim tretmanima? Zbog čega sve više dama ovaj tretman uvodi u svoj redovni raspored uljepšavanja? Da li i vi treba da razmotrite tu mogućnost? Šta je tajna ove kozmetičke procedure?

Top 20 salona u cijeloj Crnoj Gori
na osnovu popularnosti i ocjena na SrediMe, ažurnosti slobodnih termina i zadovoljstva klijenata

Kozmetički salon Gracia Podgorica

Gracia

27 mart G7, Podgorica | Kozmetički salon
Fantastično9.8(74)
Instant zakazivanje. Posljednji put zakazan prije 2 sati. Danas radi 12:00 - 21:00. Sjutra radi 12:00 - 21:00.
Mezoterapija bez igle
35
Sve usluge...
Kozmetički salon Kozmetičko-laserski centar “Sneža” Podgorica

Kozmetičko-laserski centar “Sneža”

Bulevar Džordža Vašingtona 3/7 (zgrada Normala pored Hrama, preko puta bloka V), od Habitata drugi ulaz na prvom spratu. , Podgorica | Kozmetički salon
Fantastično9.9(41)
Instant zakazivanje. Posljednji put zakazan prije 6 sati. Danas radi 12:00 - 21:00. Sjutra radi 12:00 - 21:00.
Ultrazvučni piling lica(individualno)
7
Sve usluge...
Frizersko - kozmetički salon Beauty Center Sofiamed Podgorica

Beauty Center Sofiamed

Ilije Plamenca bb, Podgorica | Frizersko - kozmetički salon
Danas radi 10:00 - 19:00. Sjutra radi 10:00 - 19:00. Prima platne kartice.
Mezoterapija + dermapen - lice
100
Mezoterapija + dermapen - lice + vrat
120
Sve usluge...
Kozmetički salon Ceca Beauty Nails Bauk Tivat

Ceca Beauty Nails Bauk

Lamele Palih Boraca 3, br.18, Tivat | Kozmetički salon
Fantastično9.9(9)
Danas radi 08:00 - 21:00. Sjutra radi 08:00 - 21:00.
Mezoterapija lica
50
Hemijski piling lica + mezoterapija
65
Sve usluge...
Ordinacija Zečević Nikšić

Ordinacija Zečević

Bulevar Vuka Mićunovića 20b, Nikšić
Danas radi 08:00 - 20:00. Sjutra radi 08:00 - 20:00.
Mezoterapija lica
30
Sve usluge...
Kozmetički salon Relax Oaza Podgorica

Relax Oaza

Studentska 11, Podgorica | Kozmetički salon
Odlično8.8(21)
Posljednji put zakazan danas. Danas radi 08:30 - 21:30. Sjutra radi 08:30 - 21:30.
Mezoterapija lice + vrat
60
Mezoterapija lice + vrat + dekolte
70
Mezoterapija lice + vrat + dekolte - zahtevna koža
80
Sve usluge...
Frizersko-kozmetički salon Sofiamed Bar

Sofiamed

Bulevar 24 novembra f13, Bar | Frizersko-kozmetički salon
Fantastično9.8(1)
Danas radi 10:00 - 19:00. Sjutra radi 10:00 - 19:00. Prima platne kartice.
Mezoterapija + dermapen - lice
100
Mezoterapija + dermapen - lice + vrat
120
Sve usluge...

Izlistajte svoj salonMezoterapija lica - Sve što treba da znate

Mezoterapija lica

Mezoterapija je postala jedan od najpopularnijih tretmana lica u posljednjih nekoliko godina kako u svijetu tako i kod nas. 

Ovaj tretman je dobio naziv po sloju kože u koji se ubrizgavaju hranljive materije, mezodermu, odnosno srednjem sloju kože. Tokom postupka sastojci se ubacuju u kožu iglama ili električnim pulsevima.

Na taj način naša koža se snabdjeva vitaminima (A,B,C,E,K), hijaluronskom kiselinom, mineralima i koenzimima. Sve ove hranljive materije, odnosno aktivni sastojci podstiču cirkulaciju i obnavljanje ćelija. Mezoterapija dubinski hidrira, ispravlja smežuranu kožu i podstiče stvaranje kolagena i elastina. Kao kozmetički tretman postoji mezoterapija lica, podočnjaka, stomaka, tijela, ali i kose.

Krajnji rezultat tretmana je glatka, mlađa i svjetlija koža.

Kozmetika i medicina 

Ova omiljena metoda uljepšavanja spaja kozmetička i medicinska dostignuća. Uz pomoć mezoterapije možete da izgubite masne naslage i da podmladite i osvježite kožu na potpuno inovativan način. Uz pomoć minijaturnih igala i koktela hranljivih materija koji se ubrizgavaju podstičete svoju kožu da proizvodi više kolagena i elastina i da izgleda mlađe i ljepše.

Maksimalan efekat hranljivih materija se postiže unošenjem kroz veliki broj malih uboda i velikom koncentracijom te supstance na ciljanom mjestu. Inače sam sastav koktela se određuje individualno u odnosu na potrebe klijenta. Mezoterapija je naizgled jednostavna, ali veoma učinkovita estetska procedura.

Mezoterapija lica bez igle 

Mezoterapija bez igle se naziva elektroporacija. Ovim tretmanom se može tretirati veliki broj problema na koži. Uz pomoć posebnog aparata aktivne materije se ubacuju duboko pod kožu, baš kao i u slučaju klasične mezoterapije. Ukoliko se bojite reakcije kože na iglice, infekcije ili igala uopšte, elektroporacija je pravi izbor za vas. Uz ovaj tretman možete da zaboravite svoje strahove.

Aparat pomoću koga se procedura izvodi povećava temperaturu kože i otvara pore u koje se ubacuju hranljive materije. Na taj način se podstiče ćelijska aktivnost i cirkulacija. Česti sastojci hranljivih koktela su vitamin C i hijaluronska kiselina. Dužina i broj tretmana zavisi od individualnih potreba, ali svakako bi trebalo da se odradi serija ponavljanja.

Mezoterapija podočnjaka

Može se primjenjivati i lokalno, samo na određenim dijelovima lica. Kao revolucionarna kozmetička metoda primjenjuje se i na predio oko očiju, tačnije ispod očiju. Suština procedure ostaje ista. Iglicama se u kožu ubrizgava koktel koji sadrži hijaluronsku kiselinu, vitamine, antioksidanse kao i druge aktivne sastojke koji utiču na mikrocirkulaciju. Tretmanom se postiže poboljšanje izgleda podočnjaka, uklanjanje plitkih bora i smanjuju se tamni kolutovi oko očiju. Za najbolje rezultate potrebno je uraditi seriju od 4 do 6 tretmana, u razmacima od nedjelju dana. 

Da li tretman boli?

Mezotrapija je uglavnom bezbolna, mada ima koktela koji su bolni i na to ćete biti upozoreni. Ukoliko ste jako osjetljivi na bol vjerovatno će vam ponuditi neku vrstu lokalne anestezije. Ona se primjenjuje uglavnom u vidu krema i potrebno je desetak minuta da bi djelovala.

Igle kojima se tretman sprovodi su tanke i kratke i prave dvije vrste uboda: površinske i nešto dublje. Kako iskustva govore, a suprotno logici, ovi dublji su manje bolni. Procedura traje desetak minuta do jedan sat, u zavisnosti od potreba, ali predjela koji se tretira. 

Mezoterapija daje odlične rezultate i kada se kombinuje sa drugim tretmanima, pre svega, botoksom, laserskim tretmanima ili glikolnim pilinzima lica.


Odaberite svoj idealni tretman, a termin zakažite već danas na SrediMe.

Najbolji saloni za Lice (Mezoterapija lica) u cijeloj Crnoj Gori

Treba Vam lice (mezoterapija lica) u cijeloj Crnoj Gori i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet lice (mezoterapija lica). Pronađite salone, uporedite cijene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za lice (mezoterapija lica) u cijeloj Crnoj Gori na najlakši način. Ako tražite najbolje cijene, svakako provjerite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 7 dostupnih salona.

Najčešća pitanja i odgovori

 • U kojim salonima nude uslugu mezoterapija lica?
  Na ovoj strani su izlistani trenutni top saloni koji nude ovu uslugu, prema ocjenama korisnika i raspoloživosti termina. Za cijelu listu svih salona koji rade uslugu mezoterapija lica u vašem gradu, prvo izaberite svoj grad i eventualno nakon toga dodatne filtere lokacije ili cijene.
 • Da li mogu zakazati mezoterapija lica blizu mene na SrediMe?
  SrediMe je dostupan u više gradova i nudi salone ljepote u raznim dijelovima grada, sa fokusom na centar grada, ali imamo i salone u skoro svim dijelovima grada. Izaberite prvo svoj grad, a potom u filterima možete detaljnije naći oblasti u blizini Vas koji nude uslugu mezoterapija lica. Ukoliko vam je lokacija najvažniji faktor, nakon izbora grada izaberite prikaz salona na mapi.
 • Kako da pronađem najbolji salon za uslugu mezoterapija lica u blizini?
  SrediMe se fokusira na rad sa najboljim salonima, a svaki salon ima svoje specijalnosti. Skoro da nema salona koji je najbolji u svemu, a još da je i najbliži vašoj lokaciji. Zato je najbolje izabrati prvo vaš grad na SrediMe, potom konkretnu uslugu ljepote koju želite da obavite, npr. mezoterapija lica, a potom ćete dobiti salone koji su rangirani po ocjenama izvođenja tog tipa usluga, kao i prema zadovoljstvu klijenata, cijenama, pouzdanosti i naravno raspoloživosti slobodnih termina.
 • Koliko košta usluga mezoterapija lica u salonima?
  Kod usluga ljepote i zdravlja, cijena ne bi trebala da bude prvi parametar koji gledate kada birate salon, jer cijena može značajno da varira u zavisnosti od kvaliteta preparata, aparature, iskustva zaposlenih, trajanja procedure, ali i lokacije salona. Prosječna cijena za uslugu mezoterapija lica u svim salonima na SrediMe je trenutno 69,75 EUR, idući od najniže cijene od 7 EUR, pa sve do 120 EUR. Ukoliko imate neki budžet u koji morate da se uklopite, možete koristiti filter cijena nakon što izaberete svoj grad.
 • Gdje mogu da vidim salone sa popustom za uslugu mezoterapija lica u mom gradu?
  Svi saloni trenutno daju popuste za cijenu usluge mezoterapija lica u vašem gradu se mogu pronaći tako da izaberete svoj grad, a potom u filterima na vrhu ekrana izaberete opciju "Samo sa popustom" i dobićete listu salona koji trenutno nude mezoterapija lica sa popustom i iznos popusta.
 • Kako da nađem slobodne termine za uslugu mezoterapija lica u nekom salonu?
  SrediMe je direktno povezan sa kalendarima salona ljepote, tako da prikazuje slobodne termine onako kako ih saloni imaju. Kada izaberete salon ljepote i željene usluge (možete izabrati jednu ili više usluga odjednom), dobićete sve slobodne termine salona, a Vi možete izabrati onaj koji Vam najviše odgovara
 • Gdje da nađem broj telefona salona?
  SrediMe je online platforma za direktno zakazivanje u kalendarima salona, tako da nema potrebe da telefonirate salone i čekate na odgovor. Umesto čekanja na liniji i snalaženja sa na brzinu pročitanim slobodnim terminima, nudimo vam brz i jasan pregled slobodnih termina i cijena u salonima koje možete na miru odabrati prema svojim drugim obavezama i zakazati direktno na sajtu u par klikova, čak i van radnog vremena salona.
Sadržaj Vodiča je informativne prirode i ne predstavlja zdravstveni savjet niti preporuku. Prije obavljanja bilo kog tretmana koji je ovdje opisan, molimo Vas da se posavjetujete sa stručnjakom kod koga zakažete termin ili ga posjetite.
Vidi sve salone ljepote