Nadogradnja trepavica u kozmetičkim salonima (3)

Recite zbogom maskari! Budući da je većina žena u neprestanoj žurbi, svaki tretman koji im može olakšati ili ubrzati jutarnje spremanje predstavlja pravi blagoslov. Zahvaljujući tretmanu nadogradnje svilenih trepavica, ne morate više gubiti vrijeme na nanošenje maskare, niti brinuti o tome da li će se ona u toku dana razmazati ili razliti.

Top 20 salona u cijeloj Crnoj Gori
na osnovu popularnosti i ocjena na SrediMe, ažurnosti slobodnih termina i zadovoljstva klijenata

Kozmetički salon Arabesqa Beauty Podgorica

Arabesqa Beauty

Admirala Zmajevića 45, Podgorica | Kozmetički salon
Fantastično9.9(11)
Posljednji put zakazan prije 5 sati. Danas radi do 20:00. Sjutra radi 12:00 - 20:00.
Nadogradnja svilenih trepavica - 1 na 1
35
Sve usluge...
Kozmetički salon Cacao Beauty Center Podgorica Podgorica

Cacao Beauty Center Podgorica

Bulevar Peka Dapčevića 66, Podgorica | Kozmetički salon
Fantastično9.9(8)
Danas radi do 21:00. Sjutra radi 09:00 - 19:00.
Nadogradnja svilenih trepavica 6D metoda - ruski volumen
50
Korekcija ruskog volumena - od 2 do 3 nedelje
35
Korekcija ruskog volumena - tuđi rad
50
Sve usluge...
Kozmetički salon Relax Oaza Podgorica

Relax Oaza

Studentska 11, Podgorica | Kozmetički salon
Odlično8.9(12)
Posljednji put zakazan prije 3 sati. Danas radi do 21:30. Sjutra radi 08:30 - 21:30.
Nadogradnja svilenih trepavica 1 na 1
30
Sve usluge...

Izlistajte svoj salonNadogradnja trepavica - Sve što treba da znate

Nadogradnja trepavica

Sve što treba da znate o nadogradnji svilenih trepavica


Nadogradnja svilenih trepavica predstavlja jedan od tretmana koji je za kratko vrijeme stekao veliku popularnost među pripadnicama nježnijeg pola, i to sa dobrim razlogom.

Postoji više različitih tehnika nadogradnje svilenih trepavica. Osnovna tehnika nadogradnje predstavlja takozvana "1 na 1" metoda, prilikom koje se na svaku Vašu trepavicu lijepi po jedna svilena. Među ostalim tehnikama nalaze se i "ruski volumen", 2D metoda (dvije svilene trepavice na jednu prirodnu), 3D, 4D i 6D.

Prije samog tretmana neophodno je ukloniti svu šminku , a zatim  "odmastiti" lice pranjem sapunom. Nakon toga, kozmetičar će ispod Vaših očiju postaviti papirne šablone. Poželjno je da tokom cijelog procesa nadogradnje oči držite zatvorenim, jer ih isparenja od ljepila mogu izritirati.

Pire nadogradnje možete sami izabrati oblik i dužinu trepavica, a mi Vam savjetujemo da sa sobom ponesete fotografiju konačnog look-a koji biste željeli da postignete, kako bi Vam kozmetičarka pomogla pri odabiru.

Prednosti nadogradnje svilenih trepavica

Posebna prednost ovog tretmana jeste što su nadograđene svilene trepavice vrlo otporne, te se bez ikakve bojazni možete umivati, sunčati se, plivati, roniti itd.

Svaka svilena trepavica se pojedinačno nadograđuje ljepilom specijalne formulacije na jednu prirodnu trepavicu, a rezultat ove tehnike je savršeno prirodan izgled.
Svilene trepavice su dostupne u više dužina i boja, kako biste bili u mogućnosti da odaberete baš one koje će se savršeno uklopiti sa vašim prirodnim. 

Koliko traju svilene trepavice?

Trepavice nadograđene ovom metodom mogu na Vašim kapcima trajati od 2 do 4 sedmice. Kako bi Vaše oči duže vrijeme zadržale zavodljiv izgled, a trepavice svoju gustinu, potrebno je povremeno vršiti korekciju nadogradnje, prilikom koje se trepavice dopunjuju novim svilenim nitima. 

Iskustva i savjeti

Tretman je potpuno bezbolan i može trajati od jednog do dva sata, zavisno od broja trepavica koje se nadograđuju.

Ovaj tretman ni na koji način neće oštetiti Vaše prirodne trepavice.

Ako želite, na svoje nadograđene trepavice možete nanijeti maskaru. Savjetujemo Vam da izbjegavate nanošenje vodootpornih masakara, jer je za njihovo uklanjanje potrebno koristiti uljane skidače šminke čija upotreba može ošteti Vaše nadograđene trepavice. Za uklanjanje šminke koristite micelarnu vodu ili vlažne maramice za skidanje šminke.

Nadogradnja trepavica je potpuno bezbolan i bezopasan tretman koji sebi mogu priuštiti čak i žene koje nose kontaktna sočiva.

Nadogradnja trepavica se ne preporučuje osobama koje su sklone alergijama, imaju suhu ili veoma masnu kožu kapka, kao ni osobama koje pate od konjuktivitisa.

Najbolji saloni za Lice (Nadogradnja trepavica) u cijeloj Crnoj Gori

Treba Vam lice (nadogradnja trepavica) u cijeloj Crnoj Gori i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet lice (nadogradnja trepavica). Pronađite salone, uporedite cijene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za lice (nadogradnja trepavica) u cijeloj Crnoj Gori na najlakši način. Ako tražite najbolje cijene, svakako provjerite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 3 dostupnih salona.

Najčešća pitanja i odgovori

 • U kojim salonima nude uslugu nadogradnja trepavica?
  Na ovoj strani su izlistani trenutni top saloni koji nude ovu uslugu, prema ocjenama korisnika i raspoloživosti termina. Za cijelu listu svih salona koji rade uslugu nadogradnja trepavica u vašem gradu, prvo izaberite svoj grad i eventualno nakon toga dodatne filtere lokacije ili cijene.
 • Da li mogu zakazati nadogradnja trepavica blizu mene na SrediMe?
  SrediMe je dostupan u više gradova i nudi salone ljepote u raznim dijelovima grada, sa fokusom na centar grada, ali imamo i salone u skoro svim dijelovima grada. Izaberite prvo svoj grad, a potom u filterima možete detaljnije naći oblasti u blizini Vas koji nude uslugu nadogradnja trepavica. Ukoliko vam je lokacija najvažniji faktor, nakon izbora grada izaberite prikaz salona na mapi.
 • Kako da pronađem najbolji salon za uslugu nadogradnja trepavica u blizini?
  SrediMe se fokusira na rad sa najboljim salonima, a svaki salon ima svoje specijalnosti. Skoro da nema salona koji je najbolji u svemu, a još da je i najbliži vašoj lokaciji. Zato je najbolje izabrati prvo vaš grad na SrediMe, potom konkretnu uslugu ljepote koju želite da obavite, npr. nadogradnja trepavica, a potom ćete dobiti salone koji su rangirani po ocjenama izvođenja tog tipa usluga, kao i prema zadovoljstvu klijenata, cijenama, pouzdanosti i naravno raspoloživosti slobodnih termina.
 • Koliko košta usluga nadogradnja trepavica u salonima?
  Kod usluga ljepote i zdravlja, cijena ne bi trebala da bude prvi parametar koji gledate kada birate salon, jer cijena može značajno da varira u zavisnosti od kvaliteta preparata, aparature, iskustva zaposlenih, trajanja procedure, ali i lokacije salona. Prosječna cijena za uslugu nadogradnja trepavica u svim salonima na SrediMe je trenutno 40 EUR, idući od najniže cijene od 30 EUR, pa sve do 50 EUR. Ukoliko imate neki budžet u koji morate da se uklopite, možete koristiti filter cijena nakon što izaberete svoj grad.
 • Gdje mogu da vidim salone sa popustom za uslugu nadogradnja trepavica u mom gradu?
  Svi saloni trenutno daju popuste za cijenu usluge nadogradnja trepavica u vašem gradu se mogu pronaći tako da izaberete svoj grad, a potom u filterima na vrhu ekrana izaberete opciju "Samo sa popustom" i dobićete listu salona koji trenutno nude nadogradnja trepavica sa popustom i iznos popusta.
 • Kako da nađem slobodne termine za uslugu nadogradnja trepavica u nekom salonu?
  SrediMe je direktno povezan sa kalendarima salona ljepote, tako da prikazuje slobodne termine onako kako ih saloni imaju. Kada izaberete salon ljepote i željene usluge (možete izabrati jednu ili više usluga odjednom), dobićete sve slobodne termine salona, a Vi možete izabrati onaj koji Vam najviše odgovara
 • Gdje da nađem broj telefona salona?
  SrediMe je online platforma za direktno zakazivanje u kalendarima salona, tako da nema potrebe da telefonirate salone i čekate na odgovor. Umesto čekanja na liniji i snalaženja sa na brzinu pročitanim slobodnim terminima, nudimo vam brz i jasan pregled slobodnih termina i cijena u salonima koje možete na miru odabrati prema svojim drugim obavezama i zakazati direktno na sajtu u par klikova, čak i van radnog vremena salona.
Sadržaj Vodiča je informativne prirode i ne predstavlja zdravstveni savjet niti preporuku. Prije obavljanja bilo kog tretmana koji je ovdje opisan, molimo Vas da se posavjetujete sa stručnjakom kod koga zakažete termin ili ga posjetite.