Piling lica u kozmetičkim salonima (6)

Piling lica, ili u bukvalnom prevodu ljuštenje lica na prvu pomisao sigurno djeluje kao brutalni način za uljepšavanje, ali efekti ovakvog tretmana su daleko od toga.

Top 20 salona u cijeloj Crnoj Gori
na osnovu popularnosti i ocjena na SrediMe, ažurnosti slobodnih termina i zadovoljstva klijenata

Kozmetički salon Kozmetičko-laserski centar “Sneža” Podgorica

Kozmetičko-laserski centar “Sneža”

Bulevar Džordža Vašingtona 3/7 (zgrada Normala pored Hrama, preko puta bloka V), od Habitata drugi ulaz na prvom spratu. , Podgorica | Kozmetički salon
Fantastično9.9(41)
Instant zakazivanje. Posljednji put zakazan prije 7 sati. Danas radi 12:00 - 21:00. Sjutra radi 12:00 - 21:00.
Ultrazvučni piling+krema (za sve tipove kože)
10
Masaža lica+maska(polutretman za održavanje)
20
OLOS- “Sneža” tretman lica (kombinacija samo za Vas- personalni tretman lica)
30
Sve usluge...
Frizersko - kozmetički salon Beauty Center Sofiamed Podgorica

Beauty Center Sofiamed

Ilije Plamenca bb, Podgorica | Frizersko - kozmetički salon
Danas radi 10:00 - 19:00. Sjutra radi 10:00 - 19:00. Prima platne kartice.
Voćni piling Alfa Beta retinol + maska
30
Piling ProBIOME PEEL/Ultra Illuminating/Advanced Lightenig/Pore Polishing/Age Smoothing
40
Piling PRX T33 - lice + vrat + dekolte
120
Sve usluge...
Kozmetički salon Ceca Beauty Nails Bauk Tivat

Ceca Beauty Nails Bauk

Lamele Palih Boraca 3, br.18, Tivat | Kozmetički salon
Fantastično9.9(9)
Danas radi 08:00 - 21:00. Sjutra radi 08:00 - 21:00.
Hemijski piling lica
27
Hemijski piling lica + mezoterapija
65
Hemijski piling lica + dermapen
65
Sve usluge...
Kozmetički salon Beauty room Podgorica

Beauty room

Mirka Banjevića 10, Podgorica | Kozmetički salon
Fantastično9.9(4)
Danas radi 10:00 - 21:00. Sjutra radi 10:00 - 21:00.
Elektrostimulacija mišića
4
Termo ćebe + termo pakovanje
4
Lipo laser
6
Sve usluge...
Kozmetički salon Relax Oaza Podgorica

Relax Oaza

Studentska 11, Podgorica | Kozmetički salon
Odlično8.8(21)
Posljednji put zakazan danas. Danas radi 08:30 - 21:30. Sjutra radi 08:30 - 21:30.
Masaža lica
10
Sve usluge...
Frizersko-kozmetički salon Sofiamed Bar

Sofiamed

Bulevar 24 novembra f13, Bar | Frizersko-kozmetički salon
Fantastično9.8(1)
Danas radi 10:00 - 19:00. Sjutra radi 10:00 - 19:00. Prima platne kartice.
Voćni piling Alfa Beta retinol + maska
30
Piling ProBIOME PEEL/Ultra Illuminating/Advanced Lightenig/Pore Polishing/Age Smoothing
40
Piling PRX T33 - lice + vrat + dekolte
120
Sve usluge...

Izlistajte svoj salonPiling lica - Sve što treba da znate

Piling lica

Sigurno da ste čuli za razne vrste pilinga, kako onih koji se izvode u kućnoj varijanti, tako i onih profesionalnih koji daju ozbiljne rezultate i izvode se u kozmetičkim salonima.

Svakakvih ideja ima, od mogućih i poželjnih do apsolutno nepoželjnih. Sigurno ste čule razne savjete za to kako se radi piling, npr. kafom, medom, tečnim azotom, kukuruznim brašnom, grizom, sodom bikarbonom... Sve ove prijedloge treba uzeti sa rezervom, što zbog neslaganja PH vrijednosti sa kožom lica, što zbog higijenskih razloga.

Pilinzi lica su kozmetički tretmani tokom kojih se odstranjuje površinski sloj kože i mrtve ćelije, da bi ga zamijenila, mlada, svježa koža. Pilinzi su brza rješenja sa najbližim vidljivim rezultatima za lijepu kožu, bez hirurške intervencije.

Easy Droxy hemijski piling

Easy Droxy piling je površinski piling. Ovaj piling podrazumjeva sporo otpuštanje supstanci kojima se piling radi i kontinuirano penetriranje u kožu. Ovaj piling je idealan za sve koji žele da rade piling ali ne žele agresivno ljuštenje kože. Preporučuje se za uklanjanje hiperpigmentacije, osobama koje imaju probleme sa aknama, kao i za podmlađivanje.

Posle tretmana vaša koža će biti podmlađena, izgledaće zdravije, a vaš ten ujednačenije. Za najbolje rezultate potrebno je uraditi seriju tretmana.

Fitopiling

Fitopilng je neinvazivni način uklanjanja mrtvih ćelija sa površine kože lica. Tokom ovog tretmana koža se ne čisti mehanički, odnosno abrazivno, već uz pomoć aktivnih sastojaka pilinga. Biljni enzimi prodiru duboko u epiderm i na taj način otklanjaju nečistoću i mrtve ćelije. Krajnji ishod je čista i mekana koža, zdravog i svježeg izgleda.

Hemijski piling voćnim kiselinama

Piling voćnim kiselinama izvodi se na površinskom sloju kože, veoma je popularan, efikasan i ne traje naročito dugo. Zato se i popularno zove tretman u pauzi za ručak. 

Alfa-hidroksi kiseline (AHA), odnosno voćne kiseline se od davnina koriste kao kozmetičke sirovine, a najčešće korišćene su: glikolna, mliječna, vinska, jabučna i bademova kiselina. Glikolna kiselina se dobija iz šećerne trske, mliječna iz fermentisanog mlijeka, jabučna iz jabuke, bademova iz ekstrakta gorkog badema i vinska iz fermentisanog grožđa.

Kleopatra se kupala u kozjem mlijeku, a dame su se u Srednjem vijeku umivale starim vinom.

Danas u modernoj kozmetici voćne kiseline imaju značajnu ulogu zbog efikasnog dejstva koje su kroz istoriju pokazale. Hemijski piling voćnim kiselinama poboljšava cirkulaciju, otklanja promjene izazvane poremećajima pigmentacije, smanjuje dubinu sitnih bora, glača pore, poboljašavaju opšti izgled kože.

Hemijski piling lica trihlorsirćetnom kiselinom

Za razliku od pilinga voćnim kiselinama, ovaj hemijski piling se izvodi na sloju kože srednje dubine. TCA (trihlorsirćetna kiselina) tretira male bore, površinske fleke i hiperpigmentaciju. Za najbolje rezultate potrebno je ponavljanje pilinga, a rezultati su vidljivi čitavih godinu dana. Period oporavka od procedure je 7 dana. Zavisno od stanja kože koja se tretira navedeni pilinzi mogu se kombinovati sa drugim vrstama pilinga ili drugim procedurama.

Ultrazvučni piling lica

Kao što mu i sam naziv kaže, ultrazvučni piling lica se sprovodi ultrazvukom, odnosno ultrazvučnom špatulom preko koje se ultrazvukom djeluje na kožu lica.

Tako se koža čisti, osvježava i otvara kako bi primila preparate za njegu koji se poslje tretmana nanose na lice. Ova estetska procedura rješava mnoge nedostatke na koži, kao što su opuštena koža na obrazima i vratu, bore, crvenilo, akne i fleke.


Nebitno je da li imate masnu, suvu ili mješovitu kožu, pilinzi lica su kozmetički tretmani koji morate uraditi s vremena na vrijeme, kako bi vaša koža pokazala pun sjaj. Veliki je izbor pilinga za koje se možete odlučiti. Pogledajte ponudu na SrediMe i zakažite svoj termin. Riješite se bubuljica, problematične kože, fleka, bora i ožiljaka i zasijajte što pre!

Najbolji saloni za Lice (Piling lica) u cijeloj Crnoj Gori

Treba Vam lice (piling lica) u cijeloj Crnoj Gori i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet lice (piling lica). Pronađite salone, uporedite cijene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za lice (piling lica) u cijeloj Crnoj Gori na najlakši način. Ako tražite najbolje cijene, svakako provjerite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 6 dostupnih salona.

Najčešća pitanja i odgovori

 • U kojim salonima nude uslugu piling lica?
  Na ovoj strani su izlistani trenutni top saloni koji nude ovu uslugu, prema ocjenama korisnika i raspoloživosti termina. Za cijelu listu svih salona koji rade uslugu piling lica u vašem gradu, prvo izaberite svoj grad i eventualno nakon toga dodatne filtere lokacije ili cijene.
 • Da li mogu zakazati piling lica blizu mene na SrediMe?
  SrediMe je dostupan u više gradova i nudi salone ljepote u raznim dijelovima grada, sa fokusom na centar grada, ali imamo i salone u skoro svim dijelovima grada. Izaberite prvo svoj grad, a potom u filterima možete detaljnije naći oblasti u blizini Vas koji nude uslugu piling lica. Ukoliko vam je lokacija najvažniji faktor, nakon izbora grada izaberite prikaz salona na mapi.
 • Kako da pronađem najbolji salon za uslugu piling lica u blizini?
  SrediMe se fokusira na rad sa najboljim salonima, a svaki salon ima svoje specijalnosti. Skoro da nema salona koji je najbolji u svemu, a još da je i najbliži vašoj lokaciji. Zato je najbolje izabrati prvo vaš grad na SrediMe, potom konkretnu uslugu ljepote koju želite da obavite, npr. piling lica, a potom ćete dobiti salone koji su rangirani po ocjenama izvođenja tog tipa usluga, kao i prema zadovoljstvu klijenata, cijenama, pouzdanosti i naravno raspoloživosti slobodnih termina.
 • Koliko košta usluga piling lica u salonima?
  Kod usluga ljepote i zdravlja, cijena ne bi trebala da bude prvi parametar koji gledate kada birate salon, jer cijena može značajno da varira u zavisnosti od kvaliteta preparata, aparature, iskustva zaposlenih, trajanja procedure, ali i lokacije salona. Prosječna cijena za uslugu piling lica u svim salonima na SrediMe je trenutno 38,81 EUR, idući od najniže cijene od 4 EUR, pa sve do 120 EUR. Ukoliko imate neki budžet u koji morate da se uklopite, možete koristiti filter cijena nakon što izaberete svoj grad.
 • Gdje mogu da vidim salone sa popustom za uslugu piling lica u mom gradu?
  Svi saloni trenutno daju popuste za cijenu usluge piling lica u vašem gradu se mogu pronaći tako da izaberete svoj grad, a potom u filterima na vrhu ekrana izaberete opciju "Samo sa popustom" i dobićete listu salona koji trenutno nude piling lica sa popustom i iznos popusta.
 • Kako da nađem slobodne termine za uslugu piling lica u nekom salonu?
  SrediMe je direktno povezan sa kalendarima salona ljepote, tako da prikazuje slobodne termine onako kako ih saloni imaju. Kada izaberete salon ljepote i željene usluge (možete izabrati jednu ili više usluga odjednom), dobićete sve slobodne termine salona, a Vi možete izabrati onaj koji Vam najviše odgovara
 • Gdje da nađem broj telefona salona?
  SrediMe je online platforma za direktno zakazivanje u kalendarima salona, tako da nema potrebe da telefonirate salone i čekate na odgovor. Umesto čekanja na liniji i snalaženja sa na brzinu pročitanim slobodnim terminima, nudimo vam brz i jasan pregled slobodnih termina i cijena u salonima koje možete na miru odabrati prema svojim drugim obavezama i zakazati direktno na sajtu u par klikova, čak i van radnog vremena salona.
Sadržaj Vodiča je informativne prirode i ne predstavlja zdravstveni savjet niti preporuku. Prije obavljanja bilo kog tretmana koji je ovdje opisan, molimo Vas da se posavjetujete sa stručnjakom kod koga zakažete termin ili ga posjetite.
Vidi sve salone ljepote