Trepavice u kozmetičkim salonima (14)

Osim što vašim očima pružaju neophodnu zaštitu, trepavice i ukrašavaju oči, ali i cijelo lice. Gotovo da nema šminkera ili kozmetičara koji ne posvjećuje trepavicama posebnu pažnju.

Top 20 salona u cijeloj Crnoj Gori
na osnovu popularnosti i ocjena na SrediMe, ažurnosti slobodnih termina i zadovoljstva klijenata

Kozmetički salon Gracia Podgorica

Gracia

27 mart G7, Podgorica | Kozmetički salon
Fantastično10(1)
Instant zakazivanje. Posljednji put zakazan upravo sada! Danas radi 12:00 - 21:00. Sjutra radi 12:00 - 21:00.
Lash lift -farbanje & botox trepavica
-40% 15
Sve usluge...
Kozmetički salon Beauty by Violeta Bar

Beauty by Violeta

Ul. Mila Boškovića H-6 , Bar | Kozmetički salon
Posljednji put zakazan prije 2 sati. Danas radi 08:00 - 20:00. Sjutra radi 08:00 - 20:00.
Lash lift
20
Sve usluge...
Frizersko - kozmetički salon PUDRA Beauty & Cosmetics bar Budva

PUDRA Beauty & Cosmetics bar

Jadranski put bb, Pod rijekom, Budva | Frizersko - kozmetički salon
Danas radi 08:00 - 20:00. Sjutra radi 08:00 - 20:00. Prima platne kartice.
Farbanje trepavica
10
Laminacija trepavica
30
Sve usluge...
Salon ljepote Ivana Podgorica

Ivana

Ulica Baku Green Level, Podgorica | Salon ljepote
Fantastično10(1)
Posljednji put zakazan danas. Danas radi 09:00 - 20:00. Sjutra radi 09:00 - 20:00.
Vještačke trepavice
5
Sve usluge...
Frizersko - kozmetički salon Beauty Center Sofiamed Podgorica

Beauty Center Sofiamed

Ilije Plamenca bb, Podgorica | Frizersko - kozmetički salon
Danas radi 10:00 - 19:00. Sjutra radi 10:00 - 19:00. Prima platne kartice.
Farbanje trepavica
5
Laminacija obrva
25
Laminiranje trepavica
35
Sve usluge...
Kozmetički salon Beauty Studio Per Lei Podgorica

Beauty Studio Per Lei

Serdara Jola Piletića 2, Podgorica | Kozmetički salon
Posljednji put zakazan juče. Danas radi 09:00 - 21:00. Sjutra radi 09:00 - 21:00.
Korekcija nadogradnje svilenih trepavica 1 na 1
25
Lash lift
30
Nadogradnja svilenih trepavica 1 na 1
35
Sve usluge...
Kozmetički salon Ceca Beauty Nails Bauk Tivat

Ceca Beauty Nails Bauk

Lamele Palih Boraca 3, br.18, Tivat | Kozmetički salon
Danas radi 08:00 - 21:00. Sjutra radi 08:00 - 21:00.
Lash lift
20
Sve usluge...
Salon by Mia Podgorica

Salon by Mia

Avda Međedovića BB (stari aerodrom, iza Tehnomaxa), Podgorica
Danas radi 10:00 - 21:00. Sjutra radi 10:00 - 21:00.
Lash lift
20
Lash lift + brow lift
35
Dubinsko čišćenje lica
35
Sve usluge...
Frizersko kozmetički salon Kod tetke Podgorica

Kod tetke

Iva Andrića 45, Podgorica | Frizersko kozmetički salon
Danas radi 09:00 - 21:00. Sjutra radi 09:00 - 21:00.
Profesionalno šminkanje
22
Profesionalno šminkanje + trepavice
25
Sve usluge...
Frizersko kozmetički salon Jelena Podgorica

Jelena

Bulevar Džordža Vašingtona 2-84, Podgorica | Frizersko kozmetički salon
Danas radi 08:00 - 20:00. Sjutra radi 08:00 - 20:00. Prima platne kartice.
Farbanje obrva / trepavica
2
Vještačke trepavice
5
Sve usluge...
Kozmetički salon Relax Oaza Podgorica

Relax Oaza

Studentska 11, Podgorica | Kozmetički salon
Posljednji put zakazan danas. Danas radi 08:30 - 21:30. Sjutra radi 08:30 - 21:30.
Lash lift
20
Sve usluge...
Salon ljepote Merlin Bar

Merlin

Popa Dukljanina, Bar | Salon ljepote
Danas radi 08:00 - 20:00. Sjutra radi 08:00 - 20:00.
Profesionalno šminkanje + vještačke trepavice
20
Sve usluge...
Frizersko-kozmetički salon Sofiamed Bar

Sofiamed

Bulevar 24 novembra f13, Bar | Frizersko-kozmetički salon
Danas radi 10:00 - 19:00. Sjutra radi 10:00 - 19:00. Prima platne kartice.
Farbanje trepavica
5
Laminacija obrva
25
Laminiranje trepavica
35
Sve usluge...


Trepavice - Sve što treba da znate

Trepavice

Tržište kozmetičkih proizvoda je danas preplavljeno proizvodima za trepavice. Osim raznih maskara sa različitim efektima kao što su efekat dužih, ili gušćih trepavica ili u trendi bojama, od zelene do ljubičaste, postoji i mnogo preparata i spravica za postizanje lijepog izgleda trepavica. Tako da ste sigurno čule za razne serume, kreme, ulja za rast trepavica, a vjerovatno ste neke i isprobale.

Bilo kako bilo, posebni tretmani specijalizovani za trepavice nalaze se u ponudi svakog profesionalnog kozmetičkog salona. Na SrediMe možete da pronađete idealni tretman za sebe i zakažete termin.

Minival i farbanje trepavica

Ukoliko mislite da su vaše trepavice kratke, da nemaju dovoljno izraženu boju i izvijenost, minival trepavica bi bio idealan za vas. Ovaj tretman omogućava da vaše trepavice dobiju izvijen luk, što doprinosi otvorenosti pogleda. Bilo kakve da su vaše trepavice, guste ili rijetke, kratke ili dugačke, one se mogu izvijati. 

Efekat je mnogo vidljiviji nego poslje izvijanja bilo kojim uvijačem. Farbanje trepavica dodatno upotpunjuje cjelokupan rezultat. Posle ove promjene nećete morati da koristite maskaru, a uvijek ćete odavati utisak da ste lagano našminkani. Sam tretman traje oko jedan sat, a efekat dva do tri mjeseca.

Tretman je oftamološki testiran, te ne morate strahovati za bezbjednost vaših očiju. 

Nadogradnja trepavica

Još jedna od usluga koju nude kozmetički saloni već nekoliko godina je i nadogradnja trepavica. Dakle, drage dame sa nedovoljno izražnim, rijetkim, ili pak kratkim trepavicama, ako do sada niste čule, došlo je vaših pet minuta. 

Ukoliko ste se odlučile za nadogradnju trepavica, znajte da možete da birate između kratkih, srednjih i dugačkih, kao i između onih napravljenih od prirodnih ili vještačkih dlaka. Ljepilo kojim se dlačice pričvršćiju za vaše trepavice se proizvodi u crnoj varijanti ili bezbojno. Crno ljepilo se preporučuje svim damama koje inače koriste ajlajner, jer se na taj način samo pojačava efekat.

Pri izboru dužine trepavica budite umjerene, kako bi zadržale prirodni izgled i ljepotu. Stručnjaci za ljepotu savjetuju da guste i dugačke trepavice pristaju tamnoputim ženama sa izraženim ustima i krupnim očima. Plavokose dame, umjerenijih crta lica bi trebalo da izaberu nešto laganiju varijantu.

Uz pomoć nadogradnje, trepavice će postati ne samo duže, nego i gušće. Najbolja varijanta koju preporučuju stilisti je da se nalijepe dva-tri snopića srednje dužine na spoljašnji ugao oka, a sredina učini gušćom s još nekoliko dlačica. Iskusni kozmetičari će brzo od vas napraviti pravu ljepoticu.

Kada imate nadograđene trepavice nikako ih nemojte tretirati uljima ili bilo kakvim masnim kremama zato što se na taj način mogu odlijepiti. Takođe izbjegavajte kupanje u bazenu i moru poslje nadogradnje, jer im to može skratiti rok trajanja.

Danas možete izabrati više vrsta nadogradnji. Kozmetički saloni imaju različite ponude, a vi izaberite šta vam najviše odgovara: svilene trepavice u 4d ili 6d varijanti, ili možda tzv. ruski volumen.

Nekad i sad

Nekada su guste, duge, lijepe i markantne trepavice bile isključivo dar genetskog nasljeđa, odnosno sreće. Danas, kada su čak i nezgrapne vještačke trepavice stvar prošlog vijeka, kao i pitanja da li trepavice rastu kad otpadnu, imamo mnogo više mogućnosti.

Prije nego što u žaru zasljepljenog divljenja nekome iskreno pozavidite na lijepim trepavicama, pomislite na to da i vaše mogu isto da izgledaju.

Savremeni metodi nadogradnje trepavica potpuno su bezopasni. Zato nemojte da oklijevate. Napokon možete da imate guste i bujne trepavice i da izgledate apsolutno glamurozno, a u isto vrijeme potpuno prirodno. 

Vaše muke i problemi sa izvijanjem trepavica i nanošenjem petnaestog sloja maskara, a da još uvijek niste zadovoljne ishodom, sada su okončane. Na SrediMe pronađite kozmetički salon i zakažite svoje nove, divne trepavice.

Najbolji saloni za Lice (Trepavice) u cijeloj Crnoj Gori

Treba Vam lice (trepavice) u cijeloj Crnoj Gori i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet lice (trepavice). Pronađite salone, uporedite cijene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za lice (trepavice) u cijeloj Crnoj Gori na najlakši način. Ako tražite najbolje cijene, svakako provjerite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 14 dostupnih salona.

Najčešća pitanja i odgovori

 • U kojim salonima nude uslugu trepavice?
  Na ovoj strani su izlistani trenutni top saloni koji nude ovu uslugu, prema ocjenama korisnika i raspoloživosti termina. Za cijelu listu svih salona koji rade uslugu trepavice u vašem gradu, prvo izaberite svoj grad i eventualno nakon toga dodatne filtere lokacije ili cijene.
 • Da li mogu zakazati trepavice blizu mene na SrediMe?
  SrediMe je dostupan u više gradova i nudi salone ljepote u raznim dijelovima grada, sa fokusom na centar grada, ali imamo i salone u skoro svim dijelovima grada. Izaberite prvo svoj grad, a potom u filterima možete detaljnije naći oblasti u blizini Vas koji nude uslugu trepavice. Ukoliko vam je lokacija najvažniji faktor, nakon izbora grada izaberite prikaz salona na mapi.
 • Kako da pronađem najbolji salon za uslugu trepavice u blizini?
  SrediMe se fokusira na rad sa najboljim salonima, a svaki salon ima svoje specijalnosti. Skoro da nema salona koji je najbolji u svemu, a još da je i najbliži vašoj lokaciji. Zato je najbolje izabrati prvo vaš grad na SrediMe, potom konkretnu uslugu ljepote koju želite da obavite, npr. trepavice, a potom ćete dobiti salone koji su rangirani po ocjenama izvođenja tog tipa usluga, kao i prema zadovoljstvu klijenata, cijenama, pouzdanosti i naravno raspoloživosti slobodnih termina.
 • Koliko košta usluga trepavice u salonima?
  Kod usluga ljepote i zdravlja, cijena ne bi trebala da bude prvi parametar koji gledate kada birate salon, jer cijena može značajno da varira u zavisnosti od kvaliteta preparata, aparature, iskustva zaposlenih, trajanja procedure, ali i lokacije salona. Prosječna cijena za uslugu trepavice u svim salonima na SrediMe je trenutno 24,16 EUR, idući od najniže cijene od 2 EUR, pa sve do 100 EUR. Ukoliko imate neki budžet u koji morate da se uklopite, možete koristiti filter cijena nakon što izaberete svoj grad.
 • Gdje mogu da vidim salone sa popustom za uslugu trepavice u mom gradu?
  Svi saloni trenutno daju popuste za cijenu usluge trepavice u vašem gradu se mogu pronaći tako da izaberete svoj grad, a potom u filterima na vrhu ekrana izaberete opciju "Samo sa popustom" i dobićete listu salona koji trenutno nude trepavice sa popustom i iznos popusta.
 • Kako da nađem slobodne termine za uslugu trepavice u nekom salonu?
  SrediMe je direktno povezan sa kalendarima salona ljepote, tako da prikazuje slobodne termine onako kako ih saloni imaju. Kada izaberete salon ljepote i željene usluge (možete izabrati jednu ili više usluga odjednom), dobićete sve slobodne termine salona, a Vi možete izabrati onaj koji Vam najviše odgovara
 • Gdje da nađem broj telefona salona?
  SrediMe je online platforma za direktno zakazivanje u kalendarima salona, tako da nema potrebe da telefonirate salone i čekate na odgovor. Umesto čekanja na liniji i snalaženja sa na brzinu pročitanim slobodnim terminima, nudimo vam brz i jasan pregled slobodnih termina i cijena u salonima koje možete na miru odabrati prema svojim drugim obavezama i zakazati direktno na sajtu u par klikova, čak i van radnog vremena salona.
Sadržaj Vodiča je informativne prirode i ne predstavlja zdravstveni savjet niti preporuku. Prije obavljanja bilo kog tretmana koji je ovdje opisan, molimo Vas da se posavjetujete sa stručnjakom kod koga zakažete termin ili ga posjetite.
Vidi sve salone ljepote