Trajna šminka u kozmetičkim salonima (5)

Prelijepe crvene usne, savršeno oblikovane obrve, perfektni ajlajner. Trajna šminka obećava uredan i lijep izgled odmah po ustajanju iz kreveta, tokom cijelog radnog dana, vježbanja u teretani i razuzdanog večernjeg izlaska. Složićete se, ne postoji ništa što bi moglo da nadmaši ovakvo obećanje.

Top 20 salona u cijeloj Crnoj Gori
na osnovu popularnosti i ocjena na SrediMe, ažurnosti slobodnih termina i zadovoljstva klijenata

Frizersko-kozmetički salon Sofiamed Bar

Sofiamed

Bulevar 24 novembra f13, Bar | Frizersko-kozmetički salon
Fantastično9.8(1)
Danas radi do 19:00. Sjutra radi 09:00 - 19:00. Prima platne kartice.
Trajna šminka obrva - puder obrve
120
Trajna šminka usana
120
Trajna šminka - ajlajner sa sjenčenjem
150
Sve usluge...
Frizersko kozmetički salon Magic beauty by Adina Podgorica

Magic beauty by Adina

City kvart lamela 5/19, Podgorica | Frizersko kozmetički salon
Fantastično10.0(10)
Posljednji put zakazan juče. Sjutra radi 10:00 - 21:00. Prima platne kartice.
Trajna šminka - usne
200
Korekcija trajne šminke - usne
50
Osvježavanje boje
100
Sve usluge...
Kozmetički salon Angels Beauty House Podgorica

Angels Beauty House

Dalmatinska, Gornji Vranići, 200 metara posle Konjičkog kluba, Podgorica | Kozmetički salon
Instant zakazivanje. Danas radi do 23:00. Sjutra radi 07:30 - 23:00.
Trajna šminka - usne
200
Sve usluge...
Kozmetički salon Cacao Beauty Center Podgorica Podgorica

Cacao Beauty Center Podgorica

Bulevar Peka Dapčevića 66, Podgorica | Kozmetički salon
Fantastično9.9(8)
Danas radi do 21:00. Sjutra radi 09:00 - 21:00.
Japansko iscrtavanje obrva
150
Lasersko skidanje ajlajnera
65
Lasersko skidanje usana
75
Sve usluge...
Frizersko - kozmetički salon Sofiamed Beauty Center Podgorica Podgorica

Sofiamed Beauty Center Podgorica

Ilije Plamenca bb, Podgorica | Frizersko - kozmetički salon
Danas radi do 19:00. Sjutra radi 09:00 - 19:00. Prima platne kartice.
Trajna šminka obrva - puder obrve
120
Trajna šminka - ajlajner sa strelicom
120
Trajna šminka - sjenčeni ajlajner
150
Sve usluge...

Izlistajte svoj salonTrajna šminka - Sve što treba da znate

Trajna šminka

Trajna šminka je zapravo kozmetičko tetoviranje. Toliko je rasprostranjeno danas da sigurno poznajete nekoga ko je otišao na ovaj tretman. Tokom “šminkanja” primjenjuje se specijalizovana tehnika za nanošenje trajnih boja koje se deponuju u gornjim potkožnim slojevima.

Nanošenje trajne šminke se smatra mikropigmentacijom, koja je veoma slična pravom tetoviranju. Ona podrazumjeva korišćenje igala da bi se željeni pigment nanio pod kožu. Medicinska restauracija koja se koristi za saniranje ožiljaka ili nedostatka prirodne pigmentacije (vitligo) je zapravo identični tretman, samo pod drugim imenom.

Popularni tretmani

Jedan od omiljenih tretmana trajne šminke je ajlajner. Iscrtavanje linije ajlajnera mnogim ženama olakšava svakodnevno šminkanje. Po popularnosti na drugom mjestu je iscrtavanje obrva. U nekim salonima se čak nanosi i trajna šminka rumenila, kao i iscrtavanje kapaka, odnosno sjenke za oči.

Istočne kulture su poznate po specifičnim načinima njege i uljepšavanja ženskog lica i tela. Zbog toga su i mnogi tretmani sa tog područja rado prihvaćeni širom svijeta.

Japansko iscrtavanje obrva je veoma popularna metoda trajne šminke. Ova metoda osim što otklanja nedostatke, ona i ističe prirodnu ljepotu.

Sama metoda se sprovodi malim oštricama kojima se boja unosi plitko pod kožu na onim mjestima gdje su vaše prirodne obrve prorijeđene. Zbog načina na koji se boja nanosi iscrtani oblici imaju formu dlačica i zbog toga je krajnji rezultat veoma prirodan izgled obrva. Boja iscrtanih dlačica se prilagođava vašoj prirodnoj boji što doprinosi krajnjem ishodu. 

Druga po popularnosti je trajna šminka usana. Ženske pune i crvene usne su simbol mladosti i plodnosti. Nema žene koja ne želi da zauvjek ima senzualne usne, a da ne mora da razmišlja non stop o izboru karmina i sjaja za usta. Trajnom šminkom usana postižete trajan efekat našminkanih usana. Ona vam omogućava da postignete puniji izgled, naglasite konture, ispravite asimetrije i istaknete prirodnu boju.

Za koga je trajna šminka?

Nema starosne dobi za koju bismo rekli da češće koristi benefite trajne šminke. Više je stil života kao i potrebe ono što određuje pristrasnost ovom tretmanu. Dakle puno je klijenata kako među mladom, tako i među starijom populacijom.

Najviše je zainteresovanih među onima koji žele nježnu i prirodnu nadogradnju na svoj prirodni izgled. Trajna šminka u potpunosti ispunjava ovaj zahtjev. Uz to vam donosi oslobađajući osjećaj zbog toga što ne morate stalno da razmišljate jeste li se našminkali ili ponijeli šminku, kako vaše oči izgledaju, da li ste dobro nanijeli ajlajner.

Trajna šminka je idealno rješenje za sve koji zbog alergijskih reakcija imaju problema sa nanošenjem kozmetičkih proizvoda. Na taj način sebe mogu trajno poštediti neprijatnosti.

Za trajnu šminku se često opredjeljuju i osobe koje su veoma aktivne, koje žele da uvijek sebe prikažu u najboljem izdanju, makar to bio i sportski trening. Sa trajnom šminkom možete na plivanje, aerobik, planinarenje, tenis, bilo koju aktivnost koja vam padne napamet, bez staha da će vam se šminka od znoja razmazati.

Koliko je trajna šminka trajna?

Trajna šminka traje zavisno od brzine regeneracije kože, par godina ili više. Ali prema iskustvima korisnika, ali i kozmetičara samih, boja ponekad umije malo da izblijedi, pa je potrebna korekcija. Isto tako postoje slučajevi gdje poslje dvadeset godina šminka izgleda potpuno isto kao i prvog dana.

Ako ste dobro razmislili , ostaje vam samo još da odlučite odakle ćete da počnete, usana, obaraza, očiju, obrva… Na SrediMe možete vrlo lako i krajnje jednostavno da pogledate preporuke, cijene i eventualne popuste i naravno da zakažete izabrani tretman u željenom kozmetičkom salonu ili estetskom centru.

Najbolji saloni za Lice (Trajna šminka) u cijeloj Crnoj Gori

Treba Vam lice (trajna šminka) u cijeloj Crnoj Gori i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet lice (trajna šminka). Pronađite salone, uporedite cijene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za lice (trajna šminka) u cijeloj Crnoj Gori na najlakši način. Ako tražite najbolje cijene, svakako provjerite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 5 dostupnih salona.

Najčešća pitanja i odgovori

 • U kojim salonima nude uslugu trajna šminka?
  Na ovoj strani su izlistani trenutni top saloni koji nude ovu uslugu, prema ocjenama korisnika i raspoloživosti termina. Za cijelu listu svih salona koji rade uslugu trajna šminka u vašem gradu, prvo izaberite svoj grad i eventualno nakon toga dodatne filtere lokacije ili cijene.
 • Da li mogu zakazati trajna šminka blizu mene na SrediMe?
  SrediMe je dostupan u više gradova i nudi salone ljepote u raznim dijelovima grada, sa fokusom na centar grada, ali imamo i salone u skoro svim dijelovima grada. Izaberite prvo svoj grad, a potom u filterima možete detaljnije naći oblasti u blizini Vas koji nude uslugu trajna šminka. Ukoliko vam je lokacija najvažniji faktor, nakon izbora grada izaberite prikaz salona na mapi.
 • Kako da pronađem najbolji salon za uslugu trajna šminka u blizini?
  SrediMe se fokusira na rad sa najboljim salonima, a svaki salon ima svoje specijalnosti. Skoro da nema salona koji je najbolji u svemu, a još da je i najbliži vašoj lokaciji. Zato je najbolje izabrati prvo vaš grad na SrediMe, potom konkretnu uslugu ljepote koju želite da obavite, npr. trajna šminka, a potom ćete dobiti salone koji su rangirani po ocjenama izvođenja tog tipa usluga, kao i prema zadovoljstvu klijenata, cijenama, pouzdanosti i naravno raspoloživosti slobodnih termina.
 • Koliko košta usluga trajna šminka u salonima?
  Kod usluga ljepote i zdravlja, cijena ne bi trebala da bude prvi parametar koji gledate kada birate salon, jer cijena može značajno da varira u zavisnosti od kvaliteta preparata, aparature, iskustva zaposlenih, trajanja procedure, ali i lokacije salona. Prosječna cijena za uslugu trajna šminka u svim salonima na SrediMe je trenutno 124,62 EUR, idući od najniže cijene od 50 EUR, pa sve do 200 EUR. Ukoliko imate neki budžet u koji morate da se uklopite, možete koristiti filter cijena nakon što izaberete svoj grad.
 • Gdje mogu da vidim salone sa popustom za uslugu trajna šminka u mom gradu?
  Svi saloni trenutno daju popuste za cijenu usluge trajna šminka u vašem gradu se mogu pronaći tako da izaberete svoj grad, a potom u filterima na vrhu ekrana izaberete opciju "Samo sa popustom" i dobićete listu salona koji trenutno nude trajna šminka sa popustom i iznos popusta.
 • Kako da nađem slobodne termine za uslugu trajna šminka u nekom salonu?
  SrediMe je direktno povezan sa kalendarima salona ljepote, tako da prikazuje slobodne termine onako kako ih saloni imaju. Kada izaberete salon ljepote i željene usluge (možete izabrati jednu ili više usluga odjednom), dobićete sve slobodne termine salona, a Vi možete izabrati onaj koji Vam najviše odgovara
 • Gdje da nađem broj telefona salona?
  SrediMe je online platforma za direktno zakazivanje u kalendarima salona, tako da nema potrebe da telefonirate salone i čekate na odgovor. Umesto čekanja na liniji i snalaženja sa na brzinu pročitanim slobodnim terminima, nudimo vam brz i jasan pregled slobodnih termina i cijena u salonima koje možete na miru odabrati prema svojim drugim obavezama i zakazati direktno na sajtu u par klikova, čak i van radnog vremena salona.
Sadržaj Vodiča je informativne prirode i ne predstavlja zdravstveni savjet niti preporuku. Prije obavljanja bilo kog tretmana koji je ovdje opisan, molimo Vas da se posavjetujete sa stručnjakom kod koga zakažete termin ili ga posjetite.
Vidi sve salone ljepote