Botox kose u frizerskim salonima u Podgorici (3)

Time to shine

Vasa Raičkovića 4, Podgorica | Frizerski salon
Fantastično9.2(4)
Botox kose - kosa srednje dužine
15
Botox kose - duga kosa
18
Botox kose - ekstra duga kosa
20
Sve usluge...

Danka

Oktobarske revolucije 123, Podgorica | Frizerski salon
Botox tretman kose
15
Sve usluge...

Beauty Room S

Svetozara Markovića 34, Podgorica | Frizersko kozmetički salon
Fantastično10.0(4)
Botox kose - kosa srednje dužine
15
Botox kose - duga kosa
20
Sve usluge...

Izlistajte svoj salonNajbolji saloni za Friziranje (Botox kose) u Podgorici

Treba Vam friziranje (botox kose) u Podgorici i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet friziranje (botox kose). Pronađite salone, uporedite cijene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za friziranje (botox kose) u Podgorici na najlakši način. Ako tražite najbolje cijene, svakako provjerite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 3 dostupnih salona.
Ponuda usluga za friziranje (botox kose) u Podgorici na SrediMe je trenutno u rangu cijena od 15 EUR do 20 EUR, sa prosječnom cijenom od 17,17 EUR. Svakako, različiti saloni nude uslugu friziranje (botox kose) sa raznim opcijama i nivoima usluge koji su uključeni u cijenu.

Botox kose

Ponekad vam prosto dođe da poludite sa svojom kosom. Jednog dana je blistava i izgleda potpuno zdravo, a već sutradan je sva isušena i kao da vrišti: ”Upomoć!” Botoks kose je pravo rješenje za napaćenu kosu.Godine četkanja i češljanja, farbanja, stilizovanja, ispravljanja i feniranja uzimaju danak na vašoj kosi. Ponekad više ni hidriranje niti bilo kakve maske ne daju rezultate. Vaše iskustvo ne pomaže.Botoks kose je relativno nov tretman koji vraća sat unazad i pomaže da se vaša kosa vrati ... Vidi sve