Šišanje u frizerskim salonima u Podgorici (3)

Modni Atelje Jagoda

Mila Radunovića bb, Podgorica | Frizerski salon
Fantastično10.0(2)
Skraćivanje šiški
2
Sve usluge...

Salon ljepote Vinka

Jerevanska 18, Podgorica | Frizersko - kozmetički salon
Žensko šišanje - sve dužine
8
Sve usluge...

Beauty Room S

Svetozara Markovića 34, Podgorica | Frizersko kozmetički salon
Fantastično10.0(4)
Žensko šišanje + pranje kose - kosa srednje dužine / duga kosa
8
Lasersko šišanje - kosa srednje dužine
15
Lasersko šišanje - duga kosa
20
Sve usluge...

Izlistajte svoj salonNajbolji saloni za Friziranje (Šišanje) u Podgorici

Treba Vam friziranje (šišanje) u Podgorici i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet friziranje (šišanje). Pronađite salone, uporedite cijene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za friziranje (šišanje) u Podgorici na najlakši način. Ako tražite najbolje cijene, svakako provjerite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 3 dostupnih salona.
Ponuda usluga za friziranje (šišanje) u Podgorici na SrediMe je trenutno u rangu cijena od 2 EUR do 20 EUR, sa prosječnom cijenom od 10,60 EUR. Svakako, različiti saloni nude uslugu friziranje (šišanje) sa raznim opcijama i nivoima usluge koji su uključeni u cijenu.

Šišanje

Vaša frizura – kruna koju uvijek nosite Svako će se složiti da je lijepa, njegovana kosa najljepši ukras žene, ali da bi ona izgledala sjajno, potrebno je izabrati pravu frizuru. Tu na scenu stupaju iskusni frizeri koji zahvaljujući svom bogatom iskustvu, uz pomoć makaza i češlja, umiju da na pravi način ošišaju i oblikuju vašu kosu, bez obzira na njenu dužinu, gustinu, teksturu i kvalitet dlake. Kome dobro stoji kratka kosa? Iako mnogi kratke frizure smatraju muškobanjastim, kratk... Vidi sve