Masaža glave u salonima ljepote u Podgorici (4)

Frizerski salon Studio D Delta City Podgorica

Studio D Delta City

Cetinjski Put bb, lokal 112, Podgorica | Frizerski salon
Dobro7.0(3)
Danas radi do 22:00. Sjutra radi 09:00 - 22:00. Prima platne kartice.
Relax masaža glave
15
Sve usluge...
Frizerski salon Elite Studio Zoran Podgorica

Elite Studio Zoran

Karađorđeva 2 , Podgorica | Frizerski salon
Fantastično9.0(1)
Danas radi do 20:00. Sjutra radi 08:00 - 20:00. Prima platne kartice.
Relax masaža glave
15
Sve usluge...
Frizersko - kozmetički salon Sofiamed Beauty Center Podgorica Podgorica

Sofiamed Beauty Center Podgorica

Ilije Plamenca bb, Podgorica | Frizersko - kozmetički salon
Danas radi do 19:00. Sjutra radi 09:00 - 19:00. Prima platne kartice.
Masaža - glava + lice + vrat + dekolte - Guaša / Miofascialna / Limfodrenažna / Lifting
25
Sve usluge...
Frizerski salon Modni studio Zoran Podgorica

Modni studio Zoran

Njegoševa 29, Podgorica | Frizerski salon
Fantastično9.9(8)
Danas radi do 20:00. Sjutra radi 08:00 - 20:00.
Relax masaža glave
15
Sve usluge...

Izlistajte svoj salonNajbolji saloni za Masaža (Masaža glave) u Podgorici

Treba Vam masaža (masaža glave) u Podgorici i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet masaža (masaža glave). Pronađite salone, uporedite cijene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za masaža (masaža glave) u Podgorici na najlakši način. Ako tražite najbolje cijene, svakako provjerite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 4 dostupnih salona.
Ponuda usluga za masaža (masaža glave) u Podgorici na SrediMe je trenutno u rangu cijena od 15 EUR do 25 EUR, sa prosječnom cijenom od 17,50 EUR. Svakako, različiti saloni nude uslugu masaža (masaža glave) sa raznim opcijama i nivoima usluge koji su uključeni u cijenu.

Masaža glave

Osim što vam služi da nosi lijepu frizuru i savršeno našminkano i sređeno lice vaša glava svakog dana proživljava i izgurava mnogo ozbiljnije obaveze. Razne misli, odlukle, stres, emocije...sve to mora proći kroz vašu glavu i biti obrađeno. Zato vam se ponekad čini kao da je teška, da je ne možete držati na svojim ramenima, a ponekad vas čak i boli! Ako duže vreme izlazite na kraj sa ovakvim tegobama mogu da se pojave i hronični problemi, kao što je je migrena, ukočenost vrata, problemi sa mišićima, pa čak i depresija. Zbog toga morate malo više pažnje posvetiti njezi svoje glave.Na svu vašu sreću rješenje ne može biti jednostavnije. Masaža glave je odlična preporuka. Osim zdravstvenih benefita i relaksacije koju će vam priuštiti, masaža će doprinijeti i tome da ljepše izgledate. Ovakva masaža podstiče rast kose, opušta mišiće, pa na taj način poboljšava izgled lica i stimuliše cirkulaciju čime doprinosi boljem funkcionisanju prirodnih procesa. Vaša koža će posle masaže izgledati zdravije i sjajnije, a vi ćete biti opušteniji. Naizgled jednostavan, veoma dostupan i ni na koji način štetan tretman može višestruko doprineti zdravlju, ljepoti i mentalnoj sreći.Relaksacij... Vidi sve
Vidi sve salone ljepote