Mezoterapija lica u kozmetičkim salonima u Podgorici (4)

21 Beauty centar

13. Jula, 2/3 ; zgrada Čelebić do kafića Stari Sat, Podgorica | Kozmetički salon
Mezoterapija bez igle - cijelo lice + skidanje podbradka
90
Sve usluge...

Kozmetički centar Sneža

Bulevar Džordža Vašingtona 3/7, Podgorica | Kozmetički salon
Ultrazvučna mazoterapija
10
Sve usluge...

Gracia

27 mart G7, Podgorica | Kozmetički salon
Mezoterapija
35
Sve usluge...

Relax Oaza

Studentska 11, Podgorica | Kozmetički salon
Fantastično9.8(4)
Posljednji put zakazan: juče
Mezoterapija lica
30
Mezoterapija lice + vrat
40
Mezoterapija lice + vrat + dekolte
50
Sve usluge...

Izlistajte svoj salonNajbolji saloni za Lice (Mezoterapija lica) u Podgorici

Treba Vam lice (mezoterapija lica) u Podgorici i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet lice (mezoterapija lica). Pronađite salone, uporedite cijene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za lice (mezoterapija lica) u Podgorici na najlakši način. Ako tražite najbolje cijene, svakako provjerite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 4 dostupnih salona.
Ponuda usluga za lice (mezoterapija lica) u Podgorici na SrediMe je trenutno u rangu cijena od 10 EUR do 90 EUR, sa prosječnom cijenom od 42,50 EUR. Svakako, različiti saloni nude uslugu lice (mezoterapija lica) sa raznim opcijama i nivoima usluge koji su uključeni u cijenu.

Mezoterapija lica

Mezoterapija je postala jedan od najpopularnijih tretmana lica u posljednjih nekoliko godina kako u svijetu tako i kod nas. Ovaj tretman je dobio naziv po sloju kože u koji se ubrizgavaju hranljive materije, mezodermu, odnosno srednjem sloju kože. Tokom postupka sastojci se ubacuju u kožu iglama ili električnim pulsevima.Na taj način naša koža se snabdjeva vitaminima (A,B,C,E,K), hijaluronskom kiselinom, mineralima i koenzimima. Sve ove hranljive materije, odnosno aktivni sastojci podst... Vidi sve