Nadogradnja trepavica u kozmetičkim salonima u Podgorici (3)

Kozmetički salon Arabesqa Beauty Podgorica

Arabesqa Beauty

Admirala Zmajevića 45, Podgorica | Kozmetički salon
Fantastično9.9(13)
Posljednji put zakazan prije 2 sati. Danas radi 12:00 - 20:00. Sutra ne radi.
Nadogradnja svilenih trepavica - 1 na 1
35
Sve usluge...
Kozmetički salon Relax Oaza Podgorica

Relax Oaza

Studentska 11, Podgorica | Kozmetički salon
Fantastično9.1(15)
Danas radi 08:30 - 21:30. Sutra ne radi.
Nadogradnja svilenih trepavica 1 na 1
30
Sve usluge...
Kozmetički salon Cacao Beauty Center Podgorica Podgorica

Cacao Beauty Center Podgorica

Bulevar Peka Dapčevića 66, Podgorica | Kozmetički salon
Fantastično9.9(8)
Posljednji put zakazan danas. Danas radi 09:00 - 19:00. Sutra ne radi.
Nadogradnja svilenih trepavica 6D metoda - ruski volumen
50
Korekcija ruskog volumena - od 2 do 3 nedelje
35
Korekcija ruskog volumena - tuđi rad
50
Sve usluge...

Izlistajte svoj salonNajbolji saloni za Lice (Nadogradnja trepavica) u Podgorici

Treba Vam lice (nadogradnja trepavica) u Podgorici i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet lice (nadogradnja trepavica). Pronađite salone, uporedite cijene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za lice (nadogradnja trepavica) u Podgorici na najlakši način. Ako tražite najbolje cijene, svakako provjerite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 3 dostupnih salona.
Ponuda usluga za lice (nadogradnja trepavica) u Podgorici na SrediMe je trenutno u rangu cijena od 30 EUR do 50 EUR, sa prosječnom cijenom od 40 EUR. Svakako, različiti saloni nude uslugu lice (nadogradnja trepavica) sa raznim opcijama i nivoima usluge koji su uključeni u cijenu.

Nadogradnja trepavica

Sve što treba da znate o nadogradnji svilenih trepavicaNadogradnja svilenih trepavica predstavlja jedan od tretmana koji je za kratko vrijeme stekao veliku popularnost među pripadnicama nježnijeg pola, i to sa dobrim razlogom.Postoji više različitih tehnika nadogradnje svilenih trepavica. Osnovna tehnika nadogradnje predstavlja takozvana "1 na 1" metoda, prilikom koje se na svaku Vašu trepavicu lijepi po jedna svilena. Među ostalim tehnikama nalaze se i "ruski volumen", 2D metoda (dvije svilene trepavice na jednu prirodnu), 3D, 4D i 6D.Prije samog tretmana neophodno je ukloniti svu šminku , a zatim  "odmastiti" lice pranjem sapunom. Nakon toga, kozmetičar će ispod Vaših očiju postaviti papirne šablone. Poželjno je da tokom cijelog procesa nadogradnje oči držite zatvorenim, jer ih isparenja od ljepila mogu izritirati.Pire nadogradnje možete sami izabrati oblik i dužinu trepavica, a mi Vam savjetujemo da sa sobom ponesete fotografiju konačnog look-a koji biste željeli da postignete, kako bi Vam kozmetičarka pomogla pri odabiru.Prednosti nadogradnje svilenih trepavicaPosebna prednost ovog tretmana jeste što su nadograđene svilene trepavice vrlo otporne, te se bez ikakve bojaz... Vidi sve