Nadogradnja trepavica u kozmetičkim salonima u Podgorici (3)

Jelena

Bulevar Džordža Vašingtona 2-84, Podgorica | Frizersko kozmetički salon
Fantastično10.0(2)
Nadogradnja svilenih trepavica 1 na 1
30
Korekcija nadogradnje svilenih trepavica 1 na 1
15
Sve usluge...

Arabesqa Beauty

Admirala Zmajevića 45, Podgorica | Kozmetički salon
Fantastično9.8(2)
Posljednji put zakazan: danas
Nadogradnja svilenih trepavica - 1 na 1
30
Sve usluge...

Cacao Beauty Center Podgorica

Bulevar Peka Dapčevića 66, Podgorica | Kozmetički salon
Fantastično10.0(5)
Nadogradnja svilenih trepavica - 3D
45
Korekcija nadogradnje svilenih trepavica - salonski rad
25
Korekcija nadogradnje svilenih trepavica - tuđi rad
30
Sve usluge...

Izlistajte svoj salonNajbolji saloni za Lice (Nadogradnja trepavica) u Podgorici

Treba Vam lice (nadogradnja trepavica) u Podgorici i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet lice (nadogradnja trepavica). Pronađite salone, uporedite cijene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za lice (nadogradnja trepavica) u Podgorici na najlakši način. Ako tražite najbolje cijene, svakako provjerite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 3 dostupnih salona.
Ponuda usluga za lice (nadogradnja trepavica) u Podgorici na SrediMe je trenutno u rangu cijena od 15 EUR do 45 EUR, sa prosječnom cijenom od 29,17 EUR. Svakako, različiti saloni nude uslugu lice (nadogradnja trepavica) sa raznim opcijama i nivoima usluge koji su uključeni u cijenu.

Nadogradnja trepavica

Sve što treba da znate o nadogradnji svilenih trepavicaNadogradnja svilenih trepavica predstavlja jedan od tretmana koji je za kratko vrijeme stekao veliku popularnost među pripadnicama nježnijeg pola, i to sa dobrim razlogom.Postoji više različitih tehnika nadogradnje svilenih trepavica. Osnovna tehnika nadogradnje predstavlja takozvana "1 na 1" metoda, prilikom koje se na svaku Vašu trepavicu lijepi po jedna svilena. Među ostalim tehnikama nalaze se i "ruski volumen", 2D metoda (dvije svil... Vidi sve