Ombre, sombre, balayage u frizerskim salonima u Podgorici koji primaju platne kartice (3)

Frizersko kozmetički salon Honey Podgorica

Honey

Ive Andrića 11, Podgorica | Frizersko kozmetički salon
Posljednji put zakazan prije 2 sati. Danas radi do 20:00. Sjutra radi 08:00 - 20:00. Prima platne kartice.
Balayage + toniranje + feniranje - srednja dužina kose
45
Richee Riplex S.0.S. tretman za negu kose
15
Richee Nano Botox za negu kose
50
Sve usluge...
Frizersko - kozmetički salon Sofiamed Beauty Center Podgorica Podgorica

Sofiamed Beauty Center Podgorica

Ilije Plamenca bb, Podgorica | Frizersko - kozmetički salon
Danas radi do 19:00. Sjutra radi 09:00 - 19:00. Prima platne kartice.
Balayage + toniranje - kratka kosa
60
Balayage + toniranje - kosa srednje dužine
80
Balayage + toniranje - duga kosa
110
Sve usluge...
Frizersko kozmetički salon Jelena Podgorica

Jelena

Bulevar Džordža Vašingtona 2-84, Podgorica | Frizersko kozmetički salon
Danas radi do 20:00. Sjutra radi 08:00 - 20:00. Prima platne kartice.
Pletenica - rajf
5
Pletenica do pola - duga kosa
25
Pletenica cijela kosa - kosa srednje dužine
25
Sve usluge...

Izlistajte svoj salonNajbolji saloni za Friziranje (Ombre, sombre, balayage) u Podgorici

Treba Vam friziranje (ombre, sombre, balayage) u Podgorici i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet friziranje (ombre, sombre, balayage). Pronađite salone, uporedite cijene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za friziranje (ombre, sombre, balayage) u Podgorici na najlakši način. Ako tražite najbolje cijene, svakako provjerite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 3 dostupnih salona.
Ponuda usluga za friziranje (ombre, sombre, balayage) u Podgorici na SrediMe je trenutno u rangu cijena od 5 EUR do 110 EUR, sa prosječnom cijenom od 46,11 EUR. Svakako, različiti saloni nude uslugu friziranje (ombre, sombre, balayage) sa raznim opcijama i nivoima usluge koji su uključeni u cijenu.

Ombre, sombre, balayage

Ombre, sombre, balayage – u čemu je razlika? Ombre tehnika nijansiranja kose je prije nekoliko sezona osvojila srca mnogih poznatih dama, ali su u jačanju i popularizaciji ovog hair trenda važnu ulogu odigrale i modne i beauty blogerke.  U međuvremenu, ova tehnika nijansiranja kose postala je inspiracija za stvaranje novih hair trendova, među kojima su sombre, balayage, flamboyage i tigrovo oko, ali i mnogi drugi. Ako vam nije baš najjasnije po čemu se razlikuju ove tehnika nijansiranja kose, koje su njihove prednosti i kako da znate da li je neka od njih pravi izbor za vas, predlažemo da pročitate naš mali vodič kroz ove savremene trendove frizura.Ombre Ombre je za kratko vrijeme postao pravi hit među ženama svih uzrasta, a njegova popularnost ne jenjava već nekoliko sezona. Za ombre je karakteristično nijansiranje kose sa postepenom ali upadljivom razlikom između tamnog korijena kose i vrlo svijetlih krajeva. Mnogi tvrde da je ovaj trend nastao u Holivudu, kada su glumice između snimanja dva filma puštale svoju prirodnu kosu, a dovitljivi frizeri su se dosjetili da iznijansiraju kosu tako da se izrastak postepeno stapa sa svijetlim krajevima, kako bi frizura izgl... Vidi sve
Vidi sve salone ljepote