Pramenovi u frizerskim salonima u Podgorici koji primaju platne kartice (3)

Frizerski salon Elite Studio Zoran Podgorica

Elite Studio Zoran

Karađorđeva 2 , Podgorica | Frizerski salon
Posljednji put zakazan juče. Danas radi do 20:00. Sjutra radi 08:00 - 20:00. Prima platne kartice.
Preliv - sve dužine kose
16
Pramenovi na foliju - duga kosa
80
Pramenovi na foliju - ekstra duga kosa
100
Sve usluge...
Frizersko kozmetički salon Jelena Podgorica

Jelena

Bulevar Džordža Vašingtona 2-84, Podgorica | Frizersko kozmetički salon
Danas radi do 20:00. Sjutra radi 08:00 - 20:00. Prima platne kartice.
Pramenovi na foliju - kratka kosa
50
Pramenovi na foliju - duga kosa
80
Pramenovi na foliju - ekstra duga kosa
100
Sve usluge...
Frizerski salon Studio D Delta City Podgorica

Studio D Delta City

Cetinjski Put bb, lokal 112, Podgorica | Frizerski salon
Danas radi do 22:00. Sjutra radi 08:00 - 22:00. Prima platne kartice.
Pramenovi na foliju - kosa srednje dužine
70
Pramenovi na foliju - duga kosa
80
Pramenovi na foliju - ekstra duga kosa
100
Sve usluge...

Izlistajte svoj salonNajbolji saloni za Friziranje (Pramenovi) u Podgorici

Treba Vam friziranje (pramenovi) u Podgorici i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet friziranje (pramenovi). Pronađite salone, uporedite cijene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za friziranje (pramenovi) u Podgorici na najlakši način. Ako tražite najbolje cijene, svakako provjerite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 3 dostupnih salona.
Ponuda usluga za friziranje (pramenovi) u Podgorici na SrediMe je trenutno u rangu cijena od 16 EUR do 100 EUR, sa prosječnom cijenom od 75,11 EUR. Svakako, različiti saloni nude uslugu friziranje (pramenovi) sa raznim opcijama i nivoima usluge koji su uključeni u cijenu.

Pramenovi

Pramenovi boje meda, karamela, na foliju,  na plavu, smeđu, braon ili crnu kosu, ombre, belajaž….Razmišljate o izvlačenju pramenova? U najmanju ruku niste ravnodušni. Naglašavanje pramenova bojom, ili bojama osim što  će vašu frizuru učiniti uzbudljivom, nadogradiće i vaš stil.Pramenovi na kosi će osvježiti vašu boju, ali će i doprinijeti da vaša kosa izgleda bujnije i življe,  blistavije, a vaše lice srećnije. Ovako ofarbanu kosu je lako održavati. Salon ćete posjećivati tek na svakih tri do šest mjeseci. Popularne vrste pramenovaOmbre je tehnika farbanja pri kojoj se kosa postepeno posvjetljava obično od korjena ka vrhu, ali može i obrnuto. Efekat zavisi od izbora nijanse. Može biti suptilan sa jednom do dvije nijanse drugačijom od vaše boje, ali i veoma upečatljiv tako da vrhovi i korijen budu totalni kontrast boja. Prelaz je manje vidljiv ukoliko je kosa kovrdžava ili je tako fenirate. Ako želite da prelaz bude vidljiv, nosite ravnu kosu ili izaberite veći kontrast boja.Belejaž  je metoda bojenja kose koji je nastala još 70-ih godina prošlog vijeka u Parizu, a nedavno je ponovo postala popularna. To je tehnika bojenja kose prilikom koje se pramenovi... Vidi sve