Lifting / zatezanje kože u kozmetičkim salonima u Podgorici (3)

Kozmetički salon Gracia Podgorica

Gracia

27 mart G7, Podgorica | Kozmetički salon
Fantastično10(1)
Instant zakazivanje. Posljednji put zakazan prije 36 min! Danas radi 12:00 - 21:00. Sjutra radi 12:00 - 21:00.
Ultralift HIFU - očna regija
-29% 50
Ultralift HIFU - podbradak
-38% 50
Ultralift HIFU - obrazi
-33% 60
Sve usluge...
Frizersko - kozmetički salon Beauty Center Sofiamed Podgorica

Beauty Center Sofiamed

Ilije Plamenca bb, Podgorica | Frizersko - kozmetički salon
Danas radi 10:00 - 19:00. Sjutra radi 10:00 - 19:00. Prima platne kartice.
Radiesse lifting - vrat + dekolte + ruke
350
Sve usluge...
Salon by Mia Podgorica

Salon by Mia

Avda Međedovića BB (stari aerodrom, iza Tehnomaxa), Podgorica
Danas radi 10:00 - 21:00. Sjutra radi 10:00 - 21:00.
RF tretman lica
10
Sve usluge...

Izlistajte svoj salonNajbolji saloni za Lice (Lifting / zatezanje kože) u Podgorici

Treba Vam lice (lifting / zatezanje kože) u Podgorici i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet lice (lifting / zatezanje kože). Pronađite salone, uporedite cijene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za lice (lifting / zatezanje kože) u Podgorici na najlakši način. Ako tražite najbolje cijene, svakako provjerite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 3 dostupnih salona.
Ponuda usluga za lice (lifting / zatezanje kože) u Podgorici na SrediMe je trenutno u rangu cijena od 10 EUR do 350 EUR, sa prosječnom cijenom od 104 EUR. Svakako, različiti saloni nude uslugu lice (lifting / zatezanje kože) sa raznim opcijama i nivoima usluge koji su uključeni u cijenu.

Lifting / zatezanje kože

Samo te dvije bore oko usta...i jedna na čelu...malo opuštena koža na vratu...nekoliko tačkica hiperpigmentacije na obrazima… Sada možete da odahnete. Rješenje se samo nudi! Lifing kože je savršen tretman koji će riješiti sve vaše probleme i vratiti vas u vrijeme kada na njih niste ni pomišljali.LPG tretmanAko ste se pitali koje je to tajno oružje za ljepotu i mladalački izgled slavnih i poznatih, nećete pogriješiti ako pomislite na LPG tretman. Već duže vreme ovaj tretman je dostupan svima. Takozvana obrada LPG aparatom osnažuje unutrašnju strukturu kože i otklanja vidljive znake starenja kože.Koža se stimuliše mikrobitovima koje aparat proizvodi i na taj način podstiče ćelije da prirodno proizvode više kolagena i elastina. Koža postaje redefinisana u dubljim slojevima, te nestaju znaci starenja.Unutrašnja struktura kože ojačana je vezivnim tkivom, kolagenom i elastičnim vlaknima koja joj daju gipkost i nježnost. Mehaničkom obradom LPG aparatom osnažuje se unutrašnja struktura kože i otklanjaju se vidljivi znaci starenja kože lica. Rezultati su vidljivi već poslje prvog tretmana.Radiotalasni liftingRadiotalasni lifting je tretman za nehirurško zatezanja opuštene kože i uk... Vidi sve
Vidi sve salone ljepote