Air brush potamnjivanje kože u salonima ljepote u Podgorici (3)

Frizersko kozmetički salon Body Shape "Nova ženska priča" Podgorica

Body Shape "Nova ženska priča"

Vasa Raičkovića 11, Podgorica | Frizersko kozmetički salon
Fantastično10.0(3)
Instant zakazivanje. Danas radi 08:00 - 21:00. Sjutra radi 08:00 - 21:00.
Air Brush
30
Sve usluge...
Kozmetički salon Ten Za Tren Podgorica

Ten Za Tren

Princeze Ksenije 90, Zabjelo, Podgorica | Kozmetički salon
Danas radi 11:00 - 19:00. Sjutra radi 11:00 - 19:00.
Air brush - cijelo tijelo
20
Air brush - pola tijela
15
Sve usluge...

Izlistajte svoj salonNajbolji saloni za Tijelo (Air brush potamnjivanje kože) u Podgorici

Treba Vam tijelo (air brush potamnjivanje kože) u Podgorici i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet tijelo (air brush potamnjivanje kože). Pronađite salone, uporedite cijene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za tijelo (air brush potamnjivanje kože) u Podgorici na najlakši način. Ako tražite najbolje cijene, svakako provjerite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 3 dostupnih salona.
Ponuda usluga za tijelo (air brush potamnjivanje kože) u Podgorici na SrediMe je trenutno u rangu cijena od 15 EUR do 30 EUR, sa prosječnom cijenom od 20 EUR. Svakako, različiti saloni nude uslugu tijelo (air brush potamnjivanje kože) sa raznim opcijama i nivoima usluge koji su uključeni u cijenu.

Air brush potamnjivanje kože

Ako pripadate onima koji vole preplanuo ten, ali iz zdravsvenih ili nekih drugih razloga ne želite da se izlažete suncu ili solarijumu, dobra vijest je da sad imate drugu opciju. Govorimo o potamnjivanju kože sprejom, odnosno Air brush tehnologiji.Ali šta je u stvari air brush? Kako funcioniše? Koja je cijena tretmana? Gdje se prodaje?Osnove potamnjivanja sprejomPočnimo ispočetka. Air brush potamnjivanje je oblik samopotamnjivanja koje ne podrazumjeva UV zračenje, bilo u solarijumu, bilo na suncu. Ono se uglavnom izvodi nanošenjem spreja na vašu kožu koju pretvara u bronzanu. Glavni sastojak tog spreja je Dihidroksiaceton (DHA) koji u interakciji sa vašom kožom dovodi do stvaranja bronzanog tena.Ovaj privremeni efekat traje 3 do 7 dana i potpuno je bezbjedan za vas i vašu kožu, iako ne pruža nikakvu zaštitu na suncu, što mnogi očekuju.Očekivanja i rezultati pri primjeni ove metode samopotamnjivanja se uglavnom slažu. Mnoge slavne ličnosti i modeli postižu na ovaj način boju tena koju žele.Što se tiče sprava, odnosno uređaja kojima se sprej raspršava, one mogu biti različite. Cijeli proces se može izvoditi u svojevrsnoj kabini koja sama raspršuje boju kroz mlaznice. Drugi, svima... Vidi sve