Solarijum u salonima ljepote u Podgorici (3)

Estetik Studio Dana

Branka Miljkovica 70 Zabjelo, Podgorica | Frizersko-kozmetički salon
1.0(1)
Solarijum - 5 minuta
2,50
Solarijum - 10 minuta
5
Solarijum - 20 minuta
10
Sve usluge...

Relax Oaza

Studentska 11, Podgorica | Kozmetički salon
Odlično8.5(9)
Posljednji put zakazan: juče
Solarijum - 1 minut
0,80
Sve usluge...

Gracia

27 mart G7, Podgorica | Kozmetički salon
Solarijum - 1 minut
0,60
Anti - age full tretman
70
Sve usluge...

Izlistajte svoj salonNajbolji saloni za Tijelo (Solarijum) u Podgorici

Treba Vam tijelo (solarijum) u Podgorici i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet tijelo (solarijum). Pronađite salone, uporedite cijene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za tijelo (solarijum) u Podgorici na najlakši način. Ako tražite najbolje cijene, svakako provjerite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 3 dostupnih salona.
Ponuda usluga za tijelo (solarijum) u Podgorici na SrediMe je trenutno u rangu cijena od 0,60 EUR do 70 EUR, sa prosječnom cijenom od 14,82 EUR. Svakako, različiti saloni nude uslugu tijelo (solarijum) sa raznim opcijama i nivoima usluge koji su uključeni u cijenu.

Solarijum

Ono što obično većina zna, pa čak i oni koji prvi put koriste solarijum na tretmanu vas očekuje ležanje u zatvornom prostoru, gdje ste okruženi UV svjetiljkama koje vam omogućavaju da dobijete fantastičnu boju. Osim što vam omogućava da pocrnite, solarijum može da djeluje terapeutski na neka stanja kože. Na primer, neki stručnjaci savjetuju izlaganje UV zracima ljudima koji imaju problem sa aknama.Kako se koristi solarijum?Solarijum je naprava koja emituje ultraljubičaste zrake koji utiču na... Vidi sve